Cardea vindt inspiratie en duidelijkheid bij ACES Direct | Aces Direct

Cardea vindt inspiratie en duidelijkheid bij ACES Direct

Cardea vindt inspiratie en duidelijkheid bij ACES Direct

Stijn van Dijck

Stijn van Dijck

Senior Accountmanager t. 013 762 18 04
Contactformulier

Robotverpleegkundigen, A.I. psychologen en VR chirurgen, zomaar een paar dingen waar mensen misschien aan denken bij de zorgwerkplek van de toekomst. Voor nu is het toekomstmuziek. Maar hoe ziet de IT- zorgwerkplek van 2020 er wel uit? Samen met Cardea is ACES Direct bezig met het inrichten van die plekken.

Cardea helpt gezinnen in Zuid-Holland Noord, met kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar, met ontwikkelings-, gedrags- en gezinsproblemen. Voor de aanschaf van hardware was er onvrede over de huidige leverancier. Jan van Wamel is regievoerder ICT, en projecten bij Cardea en kwam via een kennis in aanraking met ACES Direct. “Het is simpel; mijn vorige leverancier hield zich niet aan afspraken. Toen ik daarover in gesprek was met een bekende werd mij aangeraden contact met ACES Direct op te nemen. Heel eerlijk, ik heb Stijn van Dijck (Account Manager New Business) gebeld met één boodschap; Stijn ik heb gehoord dat jullie goed zijn, je krijgt één kans, laat het maar zien. Vanaf dat moment heb ik nooit meer teruggekeken. Stijn begreep me vanaf het eerste moment.”

Samen groeien

Stijn herinnert zich dat eerste contact goed. “Jan weet heel goed wat hij wil. Maar nog belangrijker hij weet vooral wat hij voor Cardea wil bereiken. In eerste instantie ging dat contact voornamelijk over hardware. Dat ging van kleine bestellingen naar steeds grotere samenwerkingen. Logisch, we waren een onbekende voor Jan. Dat is allemaal in orde, we bewijzen graag wat we kunnen. We zeggen altijd de IT-leverancier met persoonlijke klik te zijn. Het traject met Jan is daar het perfecte voorbeeld van. Samen met Jan is er overlegd voor de mogelijkheden op de markt. Tijdens die trajecten kwamen we er gezamenlijk achter dat Cardea op zoek was naar de next step.”

Innovatie is de sleutel

Maar hoe kom je daar, zo’n next step? Jan liet ACES Direct weten op zoek te zijn naar de IT-zorgwerkplek van 2020. “Mijn vraag aan Stijn was in de basis simpel. Hoe gaan we vooroplopen? Hoe gaan we samen innoveren? Ik was benieuwd naar IT-mogelijkheden om onze organisatie beter te maken. Stijn wist meteen wat ik nodig had. ‘Kom maar langs ik ga een meeting inplannen’, was het antwoord.”

Samen met Solution Advisors Jasper Verhaaren (Digitale transformatie) en Paul van Erp (Mobility) ging Stijn naar de tekentafel voor een inspiratiesessie. “Wij houden dit soort sessies regelmatig met klanten. Afhankelijk van de behoefte gaan wij op zoek naar de juiste oplossingen voor de organisatie. In het geval van Jan was ‘the sky is the limit’ van toepassing. Zijn woorden waren in de strekking van ‘als jij denkt dat wij er beter van worden, laat het maar zien.’ Dat zijn de sessies waarvan wij in overdrive schieten, kansen om IT in te zetten voor innovatie van onze klanten. Uiteindelijk hebben we een sessie met Cardea georganiseerd waarin wij onze visie op de werkplek van 2020 voor hen introduceerden met onder andere Samsung Knox en Adobe sign. Dat eindigde in letterlijke high fives.”

Wat is Samsung Knox?

Met Samsung Knox beveilig en beheer je zakelijke gegevens op apparaten van je collega’s. Zo blijft bedrijfsinformatie daadwerkelijk binnen de organisatie. Samsung Knox bestaat uit 4 verschillende licenties: Knox Configure, Knox Manage, Samsung Knox E-FOTA en Knox Platform for Enterprise. Paul: “Cardea gebruikt Knox Configure als aanvulling op de huidige mobile device management oplossing. Dankzij Configure is het mogelijk om op afstand apparaten op maat van instellingen te voorzien. Cardea koppelt nu serienummers van apparaten aan de juiste device management oplossing. Bij een eerste installatie is het apparaat direct geconfigureerd naar de wens van de organisatie.”

Wat is Adobe Sign?

Volgens Jasper gaat Adobe Sign voornamelijk over effectiever tijd besteden. “Bij het tekenen op papier ben je afhankelijk van mensen. Neem bijvoorbeeld de ingebruikname van een nieuwe laptop. Je print de gebruikersovereenkomst zelf uit, zorgt dat je de juiste persoon op de juiste plek hebt, laat het diegene tekenen. Als er iets niet klopt moet het opnieuw. Dan is er ook nog de variant van scannen, printen, ondertekenen, opnieuw scannen en versturen. Waarbij je voor die hele keten afhankelijk bent van de nieuwe collega. Door het gebruik van een digitale handtekening geeft of krijgt de gebruiker eenvoudig goedkeuring in digitale documenten en formulieren. Deze digitale handtekeningen zijn bovendien rechtsgeldig.”

Oplossingen inpassen

Vanaf de ‘high five’ was de samenwerking volgens Jasper veel meer dan het leveren van hardware. “Het begint allemaal met het ondersteunen van het adoptieproces. We hebben samen prachtige passende oplossingen gevonden, leuk, maar als niemand het wil – of kan – gebruiken heb je er niets aan. Denk aan trainingen in het aanmaken van Adobe Sign templates tot aan het installeren van Samsung Knox licenties.”

Samen de volgende stap zetten

Inmiddels zijn Samsung Knox en Adobe Sign samen met zo’n 400 monitoren, laptops en tassen uitgerold binnen Cardea. Maar voor Jan houdt de samenwerking daar niet op. “De transparantie en betrokkenheid van ACES Direct zijn bijzonder. Er wordt me niet alleen naar de mond gepraat maar ook actief meegedacht. Onlangs bestelde ik per ongeluk een niet goed matchend type monitor. Dan heb ik Stijn meteen aan de lijn met een betere suggestie. Daar houd ik van. Geen grote logge organisatie maar een jong en dynamisch team die doen wat ze zeggen. Onlangs heb ik al besproken dat ik een nieuwe ‘inspiratiesessie’ wil bijwonen. We gaan samen kijken wat er nog meer in de koektrommel zit.”

  Feedback