In 8 stappen naar een moderne werkplek | Aces Direct

In 8 stappen naar een moderne werkplek

In 8 stappen naar een moderne werkplek

De huidige werkomgeving digitaliseert. Dat is efficiënter en nodig door veranderende wetgeving zoals de algemene verordening gegevensbescherming (AVG). De inpassing van digitalisering is essentieel voor organisaties. Maar wat houdt een moderne werkplek in? De moderne werkplek biedt tevreden collega’s, verhoogde productiviteit en zorgt ervoor dat je voorloopt op de concurrentie.

In onze whitepaper leggen we uit wat de moderne werkplek volgens ons inhoudt. En nog belangrijker we bespreken acht stappen die een goede basis bieden voor het creëren van een moderne werkplek.

Specifiek lees je in onze whitepaper meer over:

  • De moderne werkplek: hiermee bedoelen we een werkplek die volledig up-to-date is met de veranderingen op het gebied van IT.
  • De voordelen na doorlopen stappenplan: hoger rendement en kostenbesparing, databeveiliging en eenvoudiger managen apparaten en tevreden medewerkers.
  • Naar een moderne werkplek in 8 stappen: om over te gaan naar een moderne werkplek ontwikkelden we acht stappen.
  • Oplossingen ACES Direct: wij bieden persoonlijke oplossingen op maat voor de creatie van een moderne werkplek.

Whitepaper lezen?

Vul dan hiernaast je gegevens in en je ontvangt direct de whitepaper. Heb je vragen over dit whitepaper of wil je graag meer weten over hoe Aces Direct een moderne werkplek voor jouw organisatie kan inrichten? Neem dan gerust contact met Stijn van Dijck.

Ontvang de whitepaper

Je ontvangt de whitepaper direct in de bevestigingsmail.

Meer informatie?

Stijn van Dijck

Senior Accountmanagert.013 762 18 04
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Feedback