In 8 stappen naar een moderne werkplek | ACES Direct

In 8 stappen naar een moderne werkplek

In 8 stappen naar een moderne werkplek

Stijn van Dijck

Stijn van Dijck

Senior Accountmanager t. 013 762 18 04
Neem contact met mij op ...of ik bel of mail u
Ontvang de whitepaper

Stuur mij:

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens, bekijk hier ons privacy statement. Je gaat ermee akkoord dat de uitgever ervan contact met je kan opnemen.

De huidige werkomgeving digitaliseert. Dat is efficiënter en nodig door veranderende wetgeving zoals de algemene verordening gegevensbescherming (AVG). De inpassing van digitalisering is essentieel voor organisaties. Maar wat houdt een moderne werkplek in? De moderne werkplek biedt tevreden collega’s, verhoogde productiviteit en zorgt ervoor dat je voorloopt op de concurrentie.

In onze whitepaper leggen we uit wat de moderne werkplek volgens ons inhoudt. En nog belangrijker we bespreken acht stappen die een goede basis bieden voor het creëren van een moderne werkplek.

Specifiek lees je in onze whitepaper meer over:

De moderne werkplek: hiermee bedoelen we een werkplek die volledig up-to-date is met de veranderingen op het gebied van IT.

De voordelen na doorlopen stappenplan: hoger rendement en kostenbesparing, databeveiliging en eenvoudiger managen apparaten en tevreden medewerkers.

Naar een moderne werkplek in 8 stappen: om over te gaan naar een moderne werkplek ontwikkelden we acht stappen.

Oplossingen ACES Direct: wij bieden persoonlijke oplossingen op maat voor de creatie van een moderne werkplek.

Whitepaper lezen?

Vul dan hiernaast uw gegevens in en je ontvangt direct de whitepaper. Heb je vragen over dit whitepaper of wil je graag meer weten over hoe ACES Direct een moderne werkplek voor uw organisatie kan inrichten? Neem dan gerust contact met onze Senior Accountmanager New Business Stijn van Dijck.

  Feedback