MyFIT - Voor iedere werkplek de juiste fit | Aces Direct

MyFIT - Voor iedere werkplek de juiste fit

MyFIT - Voor iedere werkplek de juiste fit

MyFIT - Maakt Choose Your Own Device makkelijk

Maak kennis met MyFIT: de totaaloplossing die het vernieuwen van werkplekken eenvoudig en veilig maakt. Met MyFIT onderzoeken we gebruikerstypen in jouw organisatie, bieden we waardevolle inzichten én een bestelplatform in jouw huisstijl waar je collega's zelf hun werkplek bestellen.

MyFIT

Vraag een demo aan

Je ontvangt van ons een bevestigingsmail.

Deze bedrijven maken al gebruik van MyFIT

Met deze voordelen van MyFIT is het vernieuwen
van werkplekken eenvoudig en veilig

Een eigen bestelportaal in de huisstijl van je organisatie

Veilig en indien gewenst meerdere autorisatieniveau's

Laat medewerkers zelf hun device en accessoires kiezen

Medewerkers bestellen gratis of via een tegoed

De volgende dag bezorgd

Realtime inzichten en bestellingen monitoren vanuit één overzicht

Maak eenvoudig bundels met accessoires of extra garantie

Assortiment op ieder moment te wijzigen

Onze werkwijze zorgt voor tevreden collega's

" Wij wilden onze medewerkers helpen hun werkplek nog comfortabeler te maken. Al heel snel kwam Aces Direct met het idee om dat in een eigen portal te gieten. Samengesteld naar onze wensen en eisen, met onze eigen huisstijl. Vanuit hun uitgebreide advies konden we voor ieder type collega en elke wens een mooi pakket aan producten samenstellen.

Stuart Smith, IT-Officer | SodaStream

Maak nieuwe en bestaande medewerkers blij met een persoonlijke aanpak

De luxe van zelf je apparaten kiezen geldt voor nieuwe medewerkers, maar ook bestaande medewerkers kun je toegang geven tot het platform als hun apparaten aan vervanging toe zijn. In deze tijd van schaarste op de arbeidsmarkt is dat extra belangrijk.

De ontwikkeling van jouw eigen CYOD-shop
Zo gaan wij te werk


1. Inventariseren

Met een uitgebreide organisatiescan, gericht op de verschillende functieprofielen binnen je organisatie, brengen we in kaart welke behoeften er zijn, hoe workloads zijn verdeeld en wat er voor nodig is om tot de beste werkplek te komen.


2. Persona’s creëren

Op basis van de personascan creëren we samen met jou gebruikersgroepen en bepalen we custom sets: combinaties van devices en accessoires per persona. Jij ontvangt een adviesrapport op maat.


3. Testen, meten en bijsturen

Indien gewenst voorzien wij in demo’s van alle gekozen devices. Alles wat nodig is om tot het juiste aanbod te komen.


4. Inrichten MyFIT Shop

Wij richten een shop op maat in met de juiste bundels en zorgen voor de juiste rechten en voorwaarden. Vanuit jullie eigen input maken wij de welkomstpagina op en creëren we accounts voor de medewerkers.


5. Bestellen en leveren

De medewerkers mogen hun favoriete device of bundel in de MyFIT Shop uitzoeken en bestellen. Ze krijgen automatisch het assortiment passend bij hun persona te zien.


6. Borgen

Via het MyFIT Shop portaal heb je overzicht over de bestellingen en de leveringsstatus. Start er een nieuwe medewerker? Dan delen wij deze nieuwe collega in bij het juiste persona profiel en creëren we een account voor de MyFIT shop. Dat is meteen een positieve start!

Meer informatie?

Robin Verelst

Solution Advisor t. 013 762 18 06
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Blog

De kracht van gepersonaliseerde IT deel 1 - het inventariseren

Wanneer kom jij als IT-manager in beeld bij je medewerkers? Nog steeds merken we dat medewerkers in een organisatie liever niet in contact treden met de IT-afdeling, aangezien er dan iets niet naar behoren werkt. Hoe mooi zou het zijn als jij als verantwoordelijke voor IT een daadwerkelijke bijdrage kunt leveren aan het werkgeluk van je medewerkers?


Blog

De voordelen van een werkplek met een workstation

Door continu te blijven ontwikkelen blijft jouw organisatie vooroplopen. Het upgraden van de moderne werkplek is hiervan een belangrijk onderdeel. Niet alleen worden werkprocessen sneller en efficiënter, ook het managen van apparaten wordt eenvoudiger. Welke kansen biedt een workstation voor de inrichting van de werkplekken in jouw organisatie?


Podcast

De kracht van gepersonaliseerde IT

Samenwerken met Aces Direct betekent samenwerken met een gestroomlijnd team van professionals. Verschillende disciplines gaan samen met jouw vraagstuk aan de slag: van solution advisors, inkopers tot projectmanagers. Wij vinden het belangrijk dat organisaties een vast aanspreekpunt hebben. Ben je benieuwd naar de manier waarop deze specialisten jouw organisatie verder brengen?