De Samsung shop - ACES Direct

Samsung zakelijk kopen

 

Samsung is een van de grootste elektronicabedrijven ter wereld en marktleider op gebied van displays en mobiele telefonie. Samen met ACES Direct zoekt Samsung online naar de perfecte match tussen producten en de behoefte in het bedrijfsleven en de overheid.

 

Mensen

 

Samsung vindt dat mensen het bedrijf maken. Hierdoor willen ze hen alle kansen bieden om zich te ontwikkelen.

Perfectie

 

Ze streven naar passie en perfectie om de beste producten/diensten te kunnen aanbieden.

Verandering

 

Door de snel veranderde ontwikkeling in de wereldeconomie is innovatie zeer belangrijk bij Samsung. Zo kunnen ze inspelen op toekomstige behoeftes en eisen.

Integriteit

 

De ethische werkwijze staat centraal voor de werkwijze van Samsung. Dit zorgt voor eerlijkheid, respect en transparantie.

Gedeelde welvaart

 

Kansen en welvaart creëren voor andere stimuleert dat een bedrijf succesvol wordt. Samsung stelt zich verantwoordelijk voor de maatschappij en het milieu.

ACES Direct consultancy

 

Met onze consultants haal je ervaren experts in huis. We halen de last van je schouder en helpen je graag met alle IT vraagstukken rondom Samsung.

 

Services vanuit ACES Direct

Wij zorgen ervoor dat organisaties en ondernemers kunnen vertrouwen op een efficiënte en vlekkeloze IT-omgeving en ondersteuning. Samen met Samsung zorgen wij ervoor dat de juiste producten en oplossingen binnen je bedrijf worden geïmplementeerd.

 

Samsung Knox

Knox is dé manier om overal en altijd veilig te werken op jouw Samsung. Via dit platform is het mogelijk om privé en zakelijk eenvoudig te scheiden, maar ook om meerdere zakelijke devices op afstand te beheren.

Lees meer

Samsung DeX

Met Samsung DeX maak je van jouw Samsung Galaxy S, Tab of Note in een handomdraai een volwaardige desktop omgeving. DeX is ontwikkeld om nog productiever met je Galaxy te werken via je TV, Monitor, PC of Mac.

Lees meer

Samsung Ruggedized

De Ruggedized Devices zijn Galaxy apparaten speciaal ontwikkeld voor de veeleisende werkomgeving. Ze leveren niet alleen goede prestaties, maar ook de beste bescherming. De hardware en software kan tegen een stootje.

Lees meer

Samsung Galaxy EE

Speciaal voor de zakelijke markt heeft Samsung de premium smartphone-series ontwikkeld; de Enterprise Editions (EE). Bij deze editions staan eenvoudig beheer, veilig gebruik en optimale grip op de mobiele omgeving centraal.

Lees meer

Meest populaire artikelen

  Feedback