De Samsung shop - ACES Direct

Samsung zakelijk kopen

 

Wij zorgen ervoor dat organisaties en ondernemers kunnen vertrouwen op een efficiënte en vlekkeloze IT-omgeving en ondersteuning. Samen met Samsung zorgen wij ervoor dat de juiste producten en oplossingen binnen je bedrijf worden geïmplementeerd.

 

Samsung Galaxy EE

Speciaal voor de zakelijke markt heeft Samsung de premium smartphone-series ontwikkeld; de Enterprise Editions. Bij deze editions staan eenvoudig beheer, veilig gebruik en optimale grip op de mobiele omgeving centraal.

Lees meer

Samsung Knox

Knox is dé manier om overal en altijd veilig te werken op jouw Samsung. Via dit platform is het mogelijk om privé en zakelijk eenvoudig te scheiden, maar ook om meerdere zakelijke devices op afstand te beheren.

Lees meer

Samsung DeX

Met Samsung DeX maak je van jouw Samsung Galaxy S, Tab of Note in een handomdraai een volwaardige desktop omgeving. DeX is ontwikkeld om nog productiever met je Galaxy te werken via je TV, Monitor, PC of Mac.

Lees meer

 

Welke Samsung past bij jou?

Voor ieder type medewerker is er een passend toestel wat aansluit op de behoefte en het werkprofiel. Samsung heeft 4 veelvoorkomende werkprofielen en 6 persona's gedefinieerd. Welke Samsung Smartphone past bij jou?

Lees meer

Samsung Ruggedized

De Ruggedized Devices zijn Galaxy apparaten speciaal ontwikkeld voor de veeleisende werkomgeving. Ze leveren niet alleen goede prestaties, maar ook de beste bescherming. De hardware en software kan tegen een stootje.

Lees meer

Samsung Tablets

Het enige wat je nodig hebt is een Samsung tablet met een groot scherm en een schitterend geluid. De Samsung Tablets zijn beschikbaar in de modellen Tab A8, Tab A7, Tab S6 Lite, Tab Active 3, Tab Active pro en Tab S7/S7+.

Lees meer

 

 

Met onze consultants haal je ervaren experts in huis. We halen de last van je schouder en helpen je graag met alle IT vraagstukken rondom Samsung. Heb je vragen of ben je benieuwd naar onze IT-oplossingen? Neem dan contact op met onze Solution Advisor Paul van Erp via paul.van.erp@acesdirect.nl of tijdens kantooruren op telefoonnummer 013 762 19 25 / 06 27 86 75 02.

 

Meest populaire artikelen

  Feedback