Aces Direct. Blijf gaan.

Samsung

Samsung

Wij zorgen ervoor dat organisaties en ondernemers kunnen vertrouwen op een efficiënte en vlekkeloze IT-omgeving en ondersteuning. Samen met Samsung zorgen wij ervoor dat de juiste producten en oplossingen binnen je bedrijf worden geïmplementeerd.

Samsung Oplossingen

Gebruik van Samsung Enterprise Editions.

Samsung Galaxy EE

Speciaal voor de zakelijke markt heeft Samsung de premium smartphone-series ontwikkeld; de Enterprise Editions. Bij deze editions staan eenvoudig beheer, veilig gebruik en optimale grip op de mobiele omgeving centraal.

Smartphone met een Samsung Knox schil.

Samsung Knox

Samsung Knox is een verzameling solutions die beheer en beveiliging van mobiele toestellen gemakkelijker maken. Hierdoor hebben medewerkers overal en op een veilige manier toegang tot hun documenten en apps.

Koppelen van een Smartphone aan een scherm of laptop door middel van Samsung DeX.

Samsung DeX

Met Samsung DeX maak je van jouw Samsung Galaxy S, Tab of Note in een handomdraai een volwaardige desktop omgeving. DeX is ontwikkeld om nog productiever met je Galaxy te werken via je TV, Monitor, PC of Mac.

Line-up van Samsung Smartphones en Tablets met een ruggedized hoes.

Samsung Ruggedized

De Ruggedized Devices zijn Galaxy apparaten speciaal ontwikkeld voor de veeleisende werkomgeving. Ze leveren niet alleen goede prestaties, maar ook de beste bescherming. De hardware en software kan tegen een stootje.

Vrouw die belt met haar Samsung Smartphone.


Welke Samsung past bij jou?

Voor ieder type medewerker is er een passend toestel wat aansluit op de behoefte en het werkprofiel. Samsung heeft 4 veelvoorkomende werkprofielen en 6 persona's gedefinieerd. Welke Samsung Smartphone past bij jou?

  Feedback