Acer zakelijk kopen

Assortiment

Over Acer

Over Acer

Elektronicaproducent Acer is één van de vijf grootste PC merken ter wereld. Acer wil meer dan andere technologische bedrijven. Acer biedt veelzijdige oplossingen voor bedrijven, ze streeft naar een creatieve, flexibele en gedurfde benadering van de ontwikkeling van kennis, diensten en materialen.

Acer voor zakelijk gebruik

Zakelijke gebruikers zijn veeleisend. Zo is veiligheid nog meer van belang, dient de batterij minimaal een dag mee te gaan en is betrouwbaarheid een hoge eis. Met die visie heeft Acer een aparte lijn aan oplossingen voor zakelijk gebruik opgezet.

Bent u op zoek naar apparaten voor zakelijk gebruik met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding? Bij Acer bent u aan het juiste adres. Acer heeft een zeer uitgebreid aanbod aan hoogwaardige IT-producten gericht op zakelijke gebruikers. De professionele apparaten voldoen aan de hoge eisen die bij zakelijk gebruik aan bod komen, zoals betrouwbaarheid, gegarandeerde veiligheid en een batterij levensduur van minimaal 1 werkdag.

Enkele voorbeelden van bekende Acer series voor zakelijk gebruik zijn de Acer Travelmate, Swift, Spin, Aspire en Chromebook.

Acer channel partners

Acer verkoopt haar producten uitsluitend via geselecteerde channel partners die in staat zijn de toegevoegde waarde te leveren om zakelijke klanten een perfecte propositie te bieden. ACES Direct biedt, als Acer channel partner, zakelijke klanten de mogelijkheid snel en efficiënt via de webwinkel Acer producten te bestellen. U als klant kan daarbij rekenen op een optimale ondersteuning van een persoonlijke contactpersoon en de hoogwaardige service en support van de Nederlandse serviceorganisatie van Acer.

Meest populaire artikelen

  Feedback