dynabook Brandexperience | Aces Direct
open menu
Zoeken
Zoeken

dynabook

dynabook

Al meer dan 30 jaar zetten Toshiba laptops en technologie de standaard voor innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. dynabook Inc., nu voor het grootste deel eigendom van Sharp Corporation, zet die traditie voort door het leveren van meerwaarde en diensten die hun partners en klanten ondersteunen bij het bereiken van hun doelstelling.

dynabook Europe biedt innovatieve, uitgebreide IT oplossingen en ondersteuning voor een scala aan professionals en industrieën in heel Europa - van de publieke sector en het onderwijs tot het MKB. dynabook laptops zoals de Portégé en Tecra familie zijn uitgebreid getest en weerstaan vaak Mil STD 810G specificaties als ook highly accelerated life tests. dynabook biedt daarom de Reliability Guarantee, een betrouwbaarheids garantie. dynabook waarborgt de kwaliteit en zorgt ervoor dat medewerkers ongehinderd mobiel kunnen werken. Mocht je device in het eerste jaar defect gaan krijg je je geld terug en de laptop wordt gerepareerd (zie de voorwaarden).

Man die een dynabook laptop gebruikt.

De dynabook Direction

Change is here, Toshiba heet vanaf nu dynabook. Sinds april 2019 heeft de Sharp group een belang genomen in Toshiba laptops. Samen gaan zij verder onder de naam dynabook Inc., met het leveren van kwalitatieve IT oplossingen. In Japan is 'dynabook' een gevestigd en gewaardeerd merk.

Man die een dynabook laptop gebruikt.

Solutions for Business

dynabook doet meer dan laptops bouwen. Een toegewijd Solutions Team heeft als doel het oplossen van geavanceerde zakelijke uitdagingen en stelt de vraag: "hoe kunnen we het personeel van elke klant efficiënter, productiever en veiliger laten werken?".

Zakelijke Laptops

dynabook biedt je meer - laptops voor bedrijven

dynabook helpt je bij het vinden van de juiste computer voor elk specialisme. Van ultramobiele twee-in-een-modellen voor medewerkers die altijd op pad zijn, tot krachtige workstations voor kantoormedewerks. Ook kun je contact opnemen voor op maat gemaakte laptops voor je project. Deze vervaardigen we in onze eigen fabriek en hebben relatief korte levertijd.

Tecra laptop van dynabook

Tecra

Schermen van 14" en 15,6" en tal van aansluitmogelijkheden. De Tecra biedt alles wat nodig is om efficiënter te werken.

Satellite Pro laptop van dynabook

Satellite Pro

Schermgrootte van 13,3" tot 15,6". Biedt meer dan voldoende kracht, betrouwbaarheid en gebruiksgemak voor iedere zakelijke situatie.