De Kingston shop - ACES Direct

Kingston zakelijk kopen

Assortiment

Over Kingston

Over Kingston Technology Company, Inc.

Kingston Technology Company, Inc. is ’s werelds grootste onafhankelijke fabrikant van digitale geheugenproducten. Kingston ontwerpt, produceert en distribueert geheugenproducten voor desktop pc’s, laptops, servers en printers en flashgeheugens voor PDA’s, mobiele telefoons, digitale camera’s en MP3-spelers. Door zijn grote netwerk van dochterondernemingen en filialen heeft Kingston productievestigingen in Californië, Taiwan en China en verkoopkantoren in de Verenigde Staten, Europa, Rusland, Australië, Turkije, Oekraïne, India, Taiwan, China en Latijns-Amerika.

Over Kingston Digital, Inc.

Kingston Digital, Inc. (“KDI”) is het Flash-geheugen filiaal van Kingston Technology Company Inc., ’s werelds grootste onafhankelijke producent van geheugenproducten. KDI is opgericht in 2008 en heeft zijn hoofdkantoor in Fountain Valley, Californië, Verenigde Staten. Kijk voor meer informatie op http://www.kingston.com/europe.

Samenwerking

Erik Vink, Business Development Manager, Kingston Nederland over ACES Direct: "Kingston Technology verkoopt al geruime tijd haar memory en flash producten via diverse etailers in Nederland. Met een klein aantal partijen gaan we echter 'net een stapje verder'. Deze preferred partners hebben namelijk aangetoond dat investering vanuit onze kant een duidelijk rendement laat zien. Naast een vermelding op onze ‘where to buy pagina’ krijgen deze bedrijven rechtstreekse ondersteuning op het gebied van marketing, sales en pre-sales.

Een van deze speciaal geselecteerde Kingston partners in Nederland is ACES Direct. Dit succesvolle bedrijf heeft aangetoond te beschikken over gedegen kennis van al onze producten, de kunde heeft om de juiste product-marktcombinaties richting haar klanten te communiceren, een ongekende inzet laat zien die resulteert in een jaarlijkse stijging van de omzet en een zeer professionele uitstraling heeft richting de markt. ACES Direct is een gerespecteerd en zeer ambitieus bedrijf dat het woord 'partner' voor de volle 100% waarmaakt."

Meest populaire artikelen

  Feedback