De Netgear shop - ACES Direct

Netgear zakelijk kopen

Assortiment

Over Netgear

Sinds 1996 is NETGEAR een toonaangevende fabrikant van netwerkapparatuur. Denk aan routers, switches, firewalls en wireless access points. Dit is zowel voor professionele als thuisnetwerken.

De producten zijn gebouwd op een verscheidenheid van bewezen technologieën zoals draadloze (Wi-Fi en LTE), Ethernet en powerline, met een focus op betrouwbaarheid en gemak van gebruik. De productlijn bestaat uit vaste en draadloze apparaten die netwerken, toegang tot breedband en netwerkconnectiviteit mogelijk te maken.

Deskundig, innovatief, en kwalitatief
NETGEAR is een Amerikaans bedrijf wat wereldwijd actief is. Producten van NETGEAR staan bekend voor hun goede prestaties en gebruiksvriendelijke installaties. Het hoofdkantoor is gevestigd in San Jose (Californië, Verenigde Staten). Hiernaast zijn er in 25 verschillende landen kantoren van NETGEAR over de gehele wereld te vinden. In Gouda is het hoofdkantoor van de Benelux-afdeling van NETGEAR te vinden. Ongeveer 28.000 retailers verkopen producten van NETGEAR. Verschillende grote partijen in Nederland zoals UPC en Ziggo bieden producten van NETGEAR aan. De meeste producten van NETGEAR worden voornamelijk in het oosten en in de Verenigde stage geproduceerd. Enkele belangrijke concurrenten van NETGEAR zijn: Cisco, HP en D-link.

Een belangrijk figuur van NETGEAR is Patrick Lo, dit is de medeoprichter. Sinds 2001 is hij voorzitter en de CEO van NETGEAR. In 2006 werd hij uitgeroepen tot nationaal technologie ondernemer van het jaar. Andere belangrijke sleutelfiguren van NETGEAR zijn: Christine M. Gorjanc (vice president, Markt Merril (hoofd technologie) en John MC Hugh (senior vice president).

NETGEAR voor zakelijke gebruik
Een goed netwerk is essentieel voor het bedrijfsleven. Dit geldt van kleine tot grote bedrijven. NETGEAR biedt netwerken, security en opslag oplossingen aan. Het assortiment bestaat uit betrouwbare en betaalbare producten. Deze producten zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden.

Duurzaamheid
NETGEAR ontwikkeld vele innovatieve nieuwe producten, maar dit moet niet ten koste van het milieu gaan. Daarom is bij NETGEAR-duurzaamheid uiterst belangrijk. Ze zijn hier heel transparant over. Zo brengen ze sinds enkele jaren een duurzaamheid verslag uit. Elk jaar wordt gepresenteerd over de uitstoot van broeikasgassen. Zo willen ze bij hun productie energie, water en afval verminderen. In het rapport staat precies hoeveel elektriciteit, gas etc. hebben gebruikt bij de uitvoering van hun productie. En hoe ze bij deze getallen zijn komen.

Meest populaire artikelen

  Feedback