De Xerox shop - ACES Direct

Xerox zakelijk kopen

Assortiment

Over Xerox

Xerox is een Amerikaans bedrijf wat al sinds 1906 bestaat. In eerste instantie startte het bedrijf onder de naam Haloid. Een tijd na de oprichting kocht de onderneming een patent van professor Chester Carlson; xerografische afdrukken. De naam Xerox was geboren.

Een belangrijkste personen bij Xerox is Ursula Burns (voorzitter en CEO). Het hoofdkantoor van Xerox is in de Verenigde staten gevestigd. Ze beschikken ongeveer over 130.000 werknemers verspreid over de hele wereld. Xerox doet in 180 verschillende landen zaken. Ze geloven dat goede zaken doen voortkomt uit de juiste samenwerking.

Printing en diensten
Xerox is voornamelijk bekend van printers en kopieermachines. In 2016 besloten ze om het bedrijf op te splitsen in verschillende divisies. Zo kwamen er divisies voor printers/kopieerapparaten en digitale dienstverlening. Deze splitsing moet eind 2016 gerealiseerd worden. Dit houdt ook in dat deze twee afdelingen apart naar de beurs gaan.

Producten van Xerox
Xerox is een gevestigde naam in de print- en kopieermarkt. Zo staan deze apparaten altijd voor betrouwbaarheid. Dit werd nog eens bevestigd door Fortune magazine. Dit toonaangevende tijdschrift plaatste Xerox onlangs op een lijst van grootse gevestigde bedrijven ter wereld. Het assortiment bestaat uit diverse multifunctionele printers, kleurenprinters, en supplies. De Xerox printers zijn overal in te zetten. Van MKB bedrijven tot thuiskantoren. Ze hebben voor iedereen gepaste apparatuur.

Overname Invoco Holding
Xerox nam het Duitse bedrijf Invoco Holding over. Dit is een specialist op het gebied van Duitstalige care-services. Dit leidde er toe dat ze hun customer care verder konden uitbreiden. En hun naam in Europa konden versterken op het gebied van customer care.

Overname Tektronix' Color Printing en Imaging-divisie
Met deze overname werd ongeveer 925 miljoen dollar gerealiseerd. Zo kregen ze 430 patenten die te maken hadden met vaste inkt en imaging.

Duurzaamheid van Xerox
Milieubewust gedrag staat hoog in het vaandel bij Xerox. Bij de uitvoering van hun bedrijfsprocessen, zorgen ze voor minder milieuverspilling. Dit doen ze door producten te recyclen en het maken van energie-efficiëntie producten. Daarnaast proberen ze bossen, water en lucht zo weinig mogelijk te beschadigen. Zo hebben ze hun doelstellingen voor milieu, veiligheid en gezondheid verdeeld in 5 gebieden. Dit wordt gedaan zodat de impact beperkt wordt. Xerox heeft zelfs een recyclingprogramma beschikbaar voor klanten. Zo kunnen originele producten van Xerox gerecycled worden. Daarnaast bieden ze bedrijven een ecobox aan. Hierin kunnen producten van Xerox in geplaatst worden. Indien deze vol is dan wordt deze opgehaald door DPD. Allereest moet dit wel aangemeld worden op de website van Xerox.

Xerox heeft verschillende duurzame labels. Dit zijn:

  • U.S. EPA ENERGY STAR
  • U.S. EPA Green Power Partnership
  • U.S. EPA SmartWay Transport Partnership
  • U.S. EPA WasteWise

Samenwerking

Xerox Volume Channel Business Manager Nederland over de samenwerking met ACES Direct: "ACES Direct sluit zeer goed aan bij de klantbenadering zoals Xerox dat ook ziet. De klant zoekt naar een professionele partner, waar je makkelijk zaken mee kan doen tegen een scherpe prijs. Daarnaast is klantentevredenheid een lange termijn visie die ACES Direct ook nastreeft.

Als een van de eerste 'online' resellers was en is ACES Direct in staat het All-Inclusief Print concept, genaamd Pagepack, op te pakken en actief te promoten bij haar klanten. ACES Direct heeft goed begrepen dat klanten altijd willen luisteren naar goedkopere oplossingen. ACES Direct is ook in staat om complexe trajecten op te pakken, meerwaarde te verkopen en dat ook nog eens met een gezonde en enthousiaste instelling. Korte lijnen maken het zoeken naar oplossingen voor verkooptrajecten en uitdagingen bij klanten een stuk makkelijker.

Het is prettig te werken met ACES Direct, niet alleen voor de klanten, maar dus ook voor de leverancier. Met de instelling van werken, de 'drive' en de visie die ACES Direct heeft is het in staat om de komende jaren verder door te groeien en een zeer interessante partner voor klant en leverancier te blijven!"

Meest populaire artikelen

  Feedback