Zorg: IT voor de zorg | Aces Direct

IT voor Zorg

IT voor Zorg

De zorg is mensenwerk. Privacy is extreem belangrijk. Er zijn weinig branches die zich sneller ontwikkelen dan de gezondheidszorg. Het is daarom zaak om al die ontwikkelingen samen met onze IT-specialisten te bekijken, beoordelen en desgewenst te implementeren in jouw organisatie. Aces Direct bekijkt waar de behoefte van de organisatie ligt en geeft advies op maat.

IT helpt je collega’s en patiënten

Welke hardware en software zijn werkelijk van toegevoegde waarde? IT richt zich op het ondersteunen van de verzorgende en de zorgbehoevende.

  • Aces Direct onderscheidt functieprofielen van elkaar. Elke gebruikersgroep heeft andere behoeften en hier hoort ook andere hard- en software bij.
  • Wij betrekken graag medewerkers bij het proces. We leveren demo-opstellingen en gaan het gesprek aan met je collega’s wat speelt er en wat hebben ze nodig? IT of niet: zij zijn de mensen die met onze oplossingen aan de slag moeten.
  • Door het gebruik van applicaties en het stimuleren van mobiel werken, groeit de hoeveelheid data. Dat levert ook uitdagingen op voor de beveiliging van die data, Hoe zorg je voor een optimale beveiliging, zonder gebruikers te beperken? Al deze zaken hebben gevolgen voor de organisatie. De specialisten van Aces Direct brengen alles in kaart, inclusief het vervolg van een beslissing. Daardoor kunnen we gericht advies geven.

Al deze zaken hebben gevolgen voor de organisatie. De specialisten van Aces Direct brengen alles in kaart, inclusief het vervolg van een beslissing. Daardoor kunnen we gericht advies geven.

De techniek die in de zorg wordt toegepast, heeft zich al bewezen. Tegelijkertijd zijn aankomende trends in de zorg goed te monitoren. Het gaat om een goede afstemming van behoefte en mogelijkheden.

Noud Schaper | Senior Accountmanager Zorg

Betere zorg dankzij IT

Als gevolg van de marktwerking in de zorg, worden zorgondernemingen steeds meer concurrerend. Efficiëntie is cruciaal in het zorgproces. ICT speelt daarbij een belangrijke rol: omdat de zorgprofessional beschikt over mobiele apparaten, kan de verslaglegging aan het bed gedaan worden. Dat betekent meer aandacht voor patiënt of cliënt en meer declarabele uren.

Advies en training

Aces Direct geeft een gericht en passend advies en helpt bij het implementeren van de IT-middelen in de organisatie. Daarnaast verzorgen we trainingen om alle medewerkers snel vertrouwd te maken met de mogelijkheden die IT biedt. Bijvoorbeeld door key-users op te leiden die verantwoordelijk zijn voor de adoptie van de techniek.

  • Groot netwerk, veel ervaring
  • Soepele opstelling en ‘out-of-the-box’ denken
  • Projecten van A tot Z, eventueel met partners
  • Uitstekende nazorg

Oplossingen die onze specialisten voor de zorg kunnen bieden:

  • Complete mobility oplossingen, met advies over beveiliging, hardware en applicaties
  • Levering van medische pc’s en toebehoren
  • Compleet inrichten van vergaderruimtes, specifiek voor de zorg

Oplossingen voor de zorg

Security

Beveiligingsuitdagingen kunnen innovatie flink in de weg staan. Organisaties willen hun medewerkers meer vrijheid geven met plaatsonafhankelijk werken en BYOD (Bring Your Own Device). Maar tegelijkertijd lijken hiermee de security risico’s toe te nemen.

Mobility

Tijd en plaats onafhankelijk werken is onmisbaar geworden. De medewerkers staan hierbij centraal en verwachten van hun werkgever de beste IT middelen om optimaal te presteren. Hoe gaat de IT afdeling om met deze stijgende vraag naar flexibiliteit?

Meer informatie?

Noud Schaper

Key Accountmanagert.013 762 18 80
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Feedback