Sophos Security | Aces Direct
open menu
Zoeken
Zoeken

Sophos

Sophos

Aces Direct is een Sophos Gold partner. Dit demonstreert een hoog niveau van Sophos kennis. Daarnaast geloven zij ook in de filosofie van Sycnronished Security; Cyber security als één systeem. Endpoint en Firewall die samen werken om bedreigingen tegen te houden.

Sophos Security

Cyberbedreigingen nemen vandaag de dag alleen maar toe. De behoefte van de IT-klant blijven daarom ook evolueren. Aces Direct samen met Sophos reageert op dynamische wijze om deze nieuwe uitdagingen aan te gaan. We zorgen ervoor de dat klant hun business kan opbouwen met vertrouwen, vandaag en in de toekomst.


Endpoint & Server security

Een eenvoudig antivirusprogramma biedt in het huidige dreigingslandschap nauwelijks meer bescherming. Geavanceerde bedreigingen moeten worden bestreden met geavanceerde beveiliging. Sophos Intercept X Advanced met EDR consolideert krachtig endpoint detectie en respons (EDR) met ongeëvenaarde bescherming.


Firewall

Tegenwoordig vormt een nieuwe generatie gebruikers, toepassingen en beveiligingsbedreigingen een risico voor elk bedrijfsnetwerk. Traditionele firewalls zijn niet sterk genoeg om volledige zichtbaarheid en controle van applicaties te bieden. Sophos XG Firewall brengt een frisse nieuwe benadering van de manier waarop de firewall wordt beheerd, reageert op bedreigingen en controleert wat er gebeurt op het netwerk.


User awareness & email security

Het bewust omgaan met e-mails en de beveiliging hiervan is de sleutel tot het oplossen van een van je grootste beveiligingsrisico's: menselijke fouten. Bedreigingen via e-mail blijven iedereen teisteren, en de meeste hebben de hulp nodig van een nietsvermoedende gebruiker. E-mailbeveiligingsbewustzijn is van groot belang om je werknemers te helpen phishing, ransomware, CEO-fraude en andere soorten aanvallen te herkennen en mee om te gaan.


Public Cloud Security

De public cloud groeit, met diensten zoals Amazon, Google, en Microsoft gestaag. Ook het gebruik van SaaS (Software-as-a-Service) oplossingen is niet meer weg te denken uit een moderne bedrijfsomgeving. De uitdaging ligt hier echter op het behouden van overzicht en controle. Sophos Cloud Optix biedt met een enkele weergave inzicht in de beveiliging van al deze verschillende omgevingen.