Informatiebeveiliging | Aces Direct

Informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging

Aces Direct is ISO 27001 gecertificeerd. Dit geeft jou de zekerheid dat wij goed omgaan met de gegevens van de organisaties en mensen waar we mee samenwerken. Van leverancier, tot klant en collega. Het is een bevestiging dat wij onze informatiebeveiliging goed op orde hebben.

Over de ISO 27001-certificering

ISO 27001 is de mondiaal erkende norm voor informatiebeveiliging, die is opgesteld door de International Organization for Standardization (ISO). De norm stelt eisen aan het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een managementsysteem voor informatiebeveiliging. De certificering bewijst dat wij procesmatig met het beveiligen van informatie omgaan, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen de organisatie zeker te stellen. Denk hierbij aan het beschermen van persoons- en/of bedrijfsgegevens, bescherming tegen hackers en tegen inbraak.

Informatiebeveiliging bij jouw organisatie

Het opstellen en implementeren van een informatiebeveiligingsbeleid doe je niet zomaar even. Het kan zijn dat je daar hulp of advies bij nodig hebt. Het team van Aces Direct kan jou helpen met je uitdaging op het gebied van informatiebeveiliging, bijvoorbeeld door een securityscan te maken.

Meer informatie?

Robin Verelst

Solution Advisort.013 762 18 06
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Feedback