MVO | Aces Direct

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Aces Direct heeft MVO hoog in het vaandel staan en streeft er naar in alle opzichten duurzaam te zijn. Als organisatie zetten wij ons in om duurzame groei te realiseren, waarbij de norm is te voldoen aan de verplichtingen richting de maatschappij. Dit doen we door de drie uitgangspunten milieu, duurzaamheid en maatschappij mee te nemen in onze missie, visie en dagelijkse werkzaamheden.

Onze MVO benadering is geïntegreerd in de bedrijfsvoering en besluitvorming. Zo zijn wij continue in gesprek met stakeholders, klanten, partners en medewerkers over MVO en doen wij verantwoord zaken met hen. Daarnaast ondersteunt Aces Direct jaarlijks diverse lokale maatschappelijke projecten en focussen wij ons als organisatie op diverse certificeringen om ons beleid op MVO inzichtelijk en aantoonbaar te maken.

MVO doelen

Benieuwd naar onze gerealiseerde doelen op het gebied van MVO of naar onze doelen voor de komende jaren?Klik dan op de onderstaande button.

Onze certificeringen

Aces Direct is op niveau 3 gecertificeerd voor de MVO Prestatieladder en CO-2 prestatieladder. En heeft het ISO 9001:2015, 14001:2015 behaald.

Kwaliteitswerkgroep

De Kwaliteitswerkgroep is een afvaardiging van de hele organisatie en komt maandelijks samen om actief met MVO aan de slag te gaan.