Duurzaam advies | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Duurzaam advies

Duurzaam advies

Steeds meer van onze klanten maken de transitie naar maatschappelijk verantwoord ondernemen. De keuzes die zij hierin maken op het gebied van IT aanschaf zijn eveneens bepalend voor hun duurzaamheidsbeleid. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar wat is voor u de beste oplossing?

Aces Direct kan hierin een adviserende rol spelen. Wij zijn in staat om met de klant mee te denken in duurzame IT oplossingen vanuit onze eigen expertise en indien nodig samen met onze partners c.q. fabrikanten. U kunt daarbij denken aan:

Advies op maat met betrekking tot energiezuinige producten
Het filteren van behoeften en aanbod om zo tot de juiste verantwoorde aanschaf te komen
Het inzichtelijk maken van mogelijke besparingen
Het vrijblijvend inventariseren van het huidige printverbruik
In navolging van de printinventarisatie een besparingsadvies uitbrengen

Digitale transformatie

Inmiddels beschouwt 86% van de CEO’s digitalisering als grootste prioriteit voor de organisatie. Gezien het feit dat digitaliseren een containerbegrip is, worden oplossingen binnen Aces Direct zoveel mogelijk gepositioneerd in 5 verschillende pijlers, namelijk:

  • Digitaal facturatieproces
  • Digitaal ondertekenen
  • Papierloos vergaderen
  • Digitaal samenwerken
  • Mobile devices

Vandaag de dag zijn organisaties steeds meer op zoek naar efficiëntere bedrijfsprocessen. In veel organisaties worden diensten en/of producten verhandeld wat tot stand komt door het tekenen van een overeenkomst. Traditioneel wordt de totstandkoming van een overeenkomst vaak als een langdurig, complex, locatieafhankelijk en ingewikkeld proces gezien. Met deze vijf pijlers worden zaken als onnodig printen, papierwerk, het samenkomen op een fysieke locatie en het versturen van fysieke post voorkomen. Dit draagt bij aan het MVO-beleid wat voor veel organisaties hoog in het vaandel staat. Digitale transformatie kan het sneller, goedkoper, makkelijker en duurzamer.

Meer weten over digitale transformatie? Dan kunt u hier meer informatie vinden.