Mijn account | Aces Direct

Mijn Account

Mijn Account

Via Mijn Account heb je toegang tot al je Aces Direct gerelateerde gegevens en bestellingen. Inzicht in je laatste orders, offertes en facturen, contact met jouw persoonlijke contactpersoon en het gemakkelijk plaatsen van nieuwe bestellingen. Tevens is het via Mijn Account mogelijk om gemakkelijk retouren en reparaties aan te melden.

Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten

Indien je reeds een account hebt bij Aces Direct, dan kun je jouw gebruikersnaam en/of wachtwoord opnieuw opvragen. Voer het e-mailadres in waarmee je bent geregistreerd en je gegevens worden direct naar dit e-mailadres gezonden.

Indien je nog vragen hebt neem dan via e-mail of telefoon contact op met jouw persoonlijke contactpersoon of onze klantenservice. Gebruikersnamen en wachtwoorden worden uitsluitend naar het bij ons bekende e-mailadres gezonden.

Account aanmaken

We hebben als doel het winkelen naar ICT-producten voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Om dit te realiseren dien je als klant eenmalig een account aan te maken. Dit kun je doen in de bovenbalk via Mijn Account > Account aanmaken. Je kunt zich inschrijven als bedrijf, overheidsinstelling of als ICT reseller. De velden voorzien van een asterisk (*) dien je verplicht in te vullen.

Je gegevens worden te allen tijde vertrouwelijk behandeld en uitsluitend gebruikt om het winkelen voor jou zo makkelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Zie hiervoor ook ons Privacy Statement.

Persoonlijke gegevens en instellingen aanpassen

De instellingen van jouw account kun je inzien en aanpassen. Om dit te doen dien je ingelogd te zijn. Wanneer je dit nog niet bent dan kun je dit doen onder 'Inloggen' bovenaan elke pagina. Als je ingelogd bent kun je onder 'Mijn Account' jouw persoonlijke instellingen raadplegen en aanpassen.

Orders, offertes en facturen inzien

Via Mijn Account kun je gemakkelijk jouw laatste orders, offertes en facturen inzien. Klik op het gewenste menu item en vervolgens aan de rechterkant op het gele driehoekje om de aanvullende informatie in te zien. Tevens kun je daar jouw orders, offertes en facturen downloaden.

Retouren en reparaties aanmelden en volgen

Via het menu item Retouren en reparaties is het mogelijk om jouw openstaande en verwerkte retouren en reparaties in te zien. Wanneer je een nieuwe retour of reparatie wilt aanmelden dan kun je dit doen aan de linkerkant van de pagina met de knop Meld aan.

Account opzeggen

Het opzeggen van jouw account is erg eenvoudig. Stuur een e-mail aan jouw contactpersoon met het verzoek om je account op te heffen. Jouw contactpersoon zal je account verwijderen en je op de hoogte stellen wanneer dit voltooid is.

  Feedback