Verzending en bezorging | Aces Direct

Verzending en bezorging

Verzending en bezorging

ACES Direct streeft ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk aan u uit te leveren. Voor het uitleveren van uw orders werken we samen met de grootste distributeurs van Europa. Om snel te kunnen leveren worden orders direct uit hun magazijn naar u verzonden.

Mits op voorraad, worden producten die u op werkdagen vóór 16.00 uur heeft besteld en direct heeft betaald (via iDeal, creditcard, Paypal of op rekening), dezelfde dag nog verzonden. We doen er alles aan om uw order te leveren volgens de gecommuniceerde levertijd. In een enkel geval is het mogelijk dat door omstandigheden de levering vertraagd is. Indien u voor een andere betaalwijze kiest of een aanvraag heeft ingediend om voor de eerste keer op rekening te kunnen kopen, dan kan de levertijd met enkele werkdagen vertraagd worden.

Gratis verzending

Voor zendingen binnen Nederland nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Voor zendingen naar het buitenland, maatwerk transport en de dienst uitgepakt leveren brengen wij wel kosten in rekening.

Levering binnen Nederland

Bestellingen worden op alle adressen binnen Nederland bezorgd. De order wordt op werkdagen overdag bij jouw organisatie aangeboden. Houd er rekening mee dat er op het afleveradres iemand aanwezig moet zijn om de zending in ontvangst te nemen.

Track & trace

U wordt per e-mail op de hoogte gehouden van de verzending van uw order. Indien beschikbaar bij de vervoerder, ontvangt u per mail een track & trace code waarmee u uw order kunt volgen.

Heeft u vragen over de verzending van uw order, neem dan contact op met uw contactpersoon.

  Feedback