Aces Direct. Blijf gaan.

Adobe Creative Cloud

Adobe Creative Cloud

Binnen de Adobe Creative Cloud suite vallen meer dan 20 van de belangrijkste creatieve Adobe desktop- en mobiele apps en services. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fotografie, ontwerp, video, web en UX. Dat is niet alleen handig, maar het biedt daardoor ook een betere manier van samenwerken met je team of met de opdrachtgever. Waaruit bestaat Adobe Creative Cloud nu eigenlijk en wat zijn de voordelen ervan? Wist je bijvoorbeeld dat bij het gebruik van 3 of meer applicaties het voordeliger is om een volledige licentie af te nemen?

Wij denken graag met je mee over de juiste licentievorm voor jouw werk en hebben de meest gebruikte applicaties hieronder voor je op een rijtje gezet.

Adobe Photoshop CC


‘s Werelds beste software voor grafisch ontwerp en beeldbewerking is de basis van creatieve projecten, van digitaal schilderen tot fotobewerking, animatie en grafisch ontwerp. De kracht van Photoshop is zowel op desktops als op iPad beschikbaar. Je werk wordt automatisch opgeslagen in de cloud. Begin bijvoorbeeld op je iPad en maak je project af op een desktop.

Adobe InDesign CC


InDesign is software voor lay-out en paginaontwerp voor gedrukte en digitale media. Je ontwerpt met typografie van de lettertypeleveranciers en beeldmateriaal van Adobe Stock. InDesign stelt je in staat om boeken, digitale magazines, e-books, posters, interactieve PDF’s en nog veel meer te maken en direct te publiceren.

Adobe Premiere Pro CC


Adobe Premiere Pro verdient een podiumplek als de standaard in videobewerkingssoftware. Elke professionele video editor heeft genoeg aan Adobe Permiere Pro. De nauwe samenwerking met After Effects, Photoshop en de rest van de Adobe Creative Cloud maken van de applicatie one-stop-solution.

Adobe Illustrator CC


Miljoenen designers en artiesten over de hele wereld gebruiken Illustrator voor het maken van vectorillustraties, webgraphics, logo’s, pictogrammen, productverpakkingen, billboards en alles wat daar tussenin zit. De veelzijdigheid van Adobe Illustrator mag met recht bijna eindeloos genoemd worden.

De voordelen van Adobe Creative Cloud

Adobe Creative Cloud voor teams wordt voortdurend vernieuwd. De laatste versie biedt: verbeterde prestaties, betere manieren om samen te werken en heeft een beter geïntegreerde Adobe Stock-ervaring. Werk je in de creatieve sector dan is voor de meeste mensen een intro overbodig. De creatieve applicaties van Adobe zijn toonaangevend. Zo toonaangevend dat bijvoorbeeld Photoshoppen synoniem staat voor het bewerken van foto's. Met Adobe Creative Cloud krijg je toegang tot alle must-have applicaties voor de moderne creatieveling.

Adobe Creative Cloud

FAQ over Adobe Creative Cloud

We kunnen ons goed voorstellen dat jij, net als vele andere geïnteresseerden in Adobe Creative Cloud, met vragen zit. We hebben daarom een aantal vragen met bijbehorende antwoorden voor je op een rij gezet. Mochten jouw vragen en antwoorden er niet tussen staan, schroom niet en neem contact met ons op. We helpen je graag!

Beheren en instellen Adobe Creative Cloud lidmaatschappen

Wil je er snel en eenvoudig voor zorgen dat jouw teamleden aan de slag kunnen met Adobe Creative Cloud. We bespreken het aanschaffen van een lidmaatschap, het uitnodigen van gebruikers, het toewijzen van licenties, het toevoegen van beheerders en meer.

Meer informatie?

Robin Verelst

Solution Advisort.013 762 18 06
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Feedback