Aces Direct. Blijf gaan.

Adobe Photoshop CC proeflicentie

Adobe Photoshop CC proeflicentie

De motor van de creatieve wereld

's Werelds beste software voor grafisch ontwerp en beeldbewerking is de basis van creatieve projecten, van digitaal schilderen tot fotobewerking, animatie en grafisch ontwerp. De kracht van Photoshop is nu zowel op desktops als op iPads beschikbaar, zodat je overal waar je inspiratie krijgt creatief kunt zijn. Begin bijvoorbeeld op je iPad en maak het project af op een desktop. Je werk wordt automatisch opgeslagen in de cloud en je PSD's zijn overal hetzelfde.

Traditionele fotografie helemaal vernieuwd

Met de fotografietools kun je simpel veelvoorkomende bewerkingen uitvoeren of je afbeelding transformeren op je desktop en iPad. Je kunt foto's bijsnijden, combineren en retoucheren, en objecten verwijderen.

Ontwerpen zit in je genen

Posters, banners, verpakkingen, websites: al je ontwerpprojecten beginnen met Photoshop. Combineer tekst en foto's om nieuwe afbeeldingen te maken. Werk met een onbeperkte lagen en maskers. En schilder met penselen via een stylus of aanrakingen op je iPad.

De nieuwe mogelijkheden die Photoshop te bieden hebben

  • Tool object selecteren
  • Verbeterde transformatietool verdraaien
  • Verbeterd deelvenster eigenschappen
  • Moderne Presets

Nog een paar gegevens invullen en we kunnen de aanvraag voor je Adobe Photoshop CC proeflicentie verwerken. Vul hieronder je gegevens in en we gaan voor je aan de slag.

Aanvraagformulier

Je ontvangt een bevestigingsmail van je aanvraag voor een Adobe Photoshop CC proeflicentie.

  Feedback