Apple iPad | Aces Direct
open menu
Zoeken
Zoeken

iPad

iPad

Apple iPad's zijn dun en licht. Hierdoor is hij uiterst geschikt voor gebruik onderweg. Dankzij de lange batterijduur kun je er de gehele dag op werken. Daarnaast biedt de iPad de mogelijkheden van een computer. Dankzij de geavanceerde chip van Apple is de iPad krachtig genoeg voor de apps die je dagelijks gebruikt.

iPad draait op iPadOS. Dit besturingssysteem is ontwikkeld door Apple zelf en wordt altijd snel bijgewerkt door middel van de laatste updates. Hierdoor heb je altijd de beschikking tot de nieuwste functionaliteit die speciaal ontwikkeld zijn voor de iPad.

Intuïtieve iPad

Intuïtief

Gebruik meerdere apps tegelijk of verplaats objecten van de ene naar de ander app. Met één swipe schakel je bovendien tussen de verschillende apps. En ook dingen als tikken, knijpen en zoom zijn net zo simpel als op de iPhone.

ipad met uitgebreid toetsenbord

Uitgebreid toetsenbord

Met het scherm-toetsenbord beantwoord of schrijf je eenvoudig een e-mail. Mocht dit echter niet genoeg zijn, je sluit eenvoudig een fysiek toetsenbord of trackpad aan op je iPad.

iCloud voor iPad

iCloud

Dankzij de bestanden-app kun je alles overzichtelijk beheren in iCloud drive. Hierdoor kun je eenvoudig een werkproject starten op je iPad en vervolgens afmaken op je Mac. Maar ook foto's, video's en meer zijn hierdoor overal binnen handbereik.