De Apple shop - ACES Direct

Apple zakelijk kopen

Apple zorgt altijd voor hoge verwachtingen met producten. Met de Apple iPhone lossen ze die verwachtingen weer in. De Apple telefoon beschikt over een variëteit aan mogelijkheden en functionaliteiten.

Voorloper
De iPhone was een van de eerste smartphones met een on-screen-toetsenbord. Alle Apple iPhone’s zijn voorzien van het bekende IOS, dit zorgt ervoor dat u snel en eenvoudig gebruik kunt maken van uw smartphone.

Multifunctioneel
De iPhone beschikt over een variëteit aan mogelijkheden en functionaliteiten. Zo kunt u heel eenvoudig verschillende applicaties in de Apple Store downloaden. Daarnaast komt Apple regelmatig met een update voor de iPhone waardoor u altijd snel gebruik kunt blijven maken van uw iPhone. In het ACES Direct smartphone assortiment vindt u onder andere de iPhone 6s, iPhone SE en Refurbished iPhone.

Apple iPhone aanbieding
In de webshop van ACES Direct ziet u duidelijk welke Apple iPhone in de aanbieding is, aan het actie logo bij de productafbeelding. Ook kunt u zien welke Apple iPhone nieuw aan ons assortiment is  toegevoegd, aan het nieuw logo bij de productafbeelding. Zo kunt u gemakkelijk de meest nieuwe en goedkope Apple iPhone online kopen.

Apple iPhone kopen
Heeft u de ideale zakelijke Apple iPhone gevonden? Dan kunt u deze eenvoudig online bestellen in onze webshop. Indien de Apple iPhone op voorraad is wordt deze al binnen 1 à 2 werkdagen bezorgd. Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Neem dan contact op met uw Account Manager via 013 762 18 00.

  Feedback