De Apple shop - ACES Direct

Apple zakelijk kopen

Zoekt u een krachtige laptop of desktop met een strak design? Dan zijn de Mac producten van Apple geschikt voor u. Deze Mac producten staan al jaren bekend om hun hoge kwaliteit en lange levensduur. Daarnaast zijn de Mac producten minder vatbaar voor systeemcrashes omdat de software en hardware van dezelfde fabrikant komen.

De Mac producten van Apple zijn niet alleen ontworpen om ons leven te ondersteunen op elke mogelijke manier. Ze maken ook ons werk makkelijker. Het Amerikaanse bedrijf helpt uw collega's samenwerken op innovatieve manieren. De Mac producten van Apple zijn ontworpen om overal samen te werken waar samengewerkt moet worden.

Macbook
De nieuwe Macbooks worden geleverd met een Retina-display, wat ervoor zorgt dat u een haarscherp beeld krijgt. De Apple Macbook maakt gebruik van de nieuwste Wi-Fi- en Bluetooth-technologieën. Dit zorgt ervoor dat u overal kunt internetten, foto's ordenen en bestanden overdragen.

Macbook Air
Een Macbook Air is ideaal voor de zakelijke gebruikers die vaak onderweg zijn. Deze Macbook is lichter, sneller en comfortabel in elke positie. Daarnaast heeft de Macbook Air een accuduur van maar liefst 9 uur tot zijn beschikking. Zo bent u overal productief zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Macbook Pro
De macbook Pro is een complete en veelzijdige laptop van hoge kwaliteit. De strakke zilveren Unibody geeft de Macbook Pro een luxueuze uitstraling. U kunt kiezen uit een 13-inch of 15-inch model.

iMac
De Apple iMac is dé all-in-one pc van Apple. De behuizing geeft de iMac een strakke uitstraling. Door zijn volledige integratie van computer en beeldscherm bespaart u een hoop ruimte op uw kantoor.

  Feedback