IT voor Groothandel, Transport en Logistiek | Aces Direct

IT voor Groothandel, Transport en Logistiek

IT voor Groothandel, Transport en Logistiek

Je werkt in een dynamische omgeving met onvoorspelbare veranderingen, gevoelige data, bedrijfskritische processen, tijdsdruk en doet veel werk handmatig. Er is behoefte aan nauwkeurige real-time informatie, maar die is vaak niet beschikbaar. Veel en hard werken, maar altijd net die volledige efficiëntie buiten bereik. Wat als het anders kan?


Geen zorgen meer over misplaatste pakbonnen, datalekken en een groeiende papierstapel. Inspelen op de vele veranderingen vereist flexibiliteit, innovatie en snelheid. Onze Groothandel, Transport en Logistiek experts (GTL) helpen je organisatie graag vooruit.

Als je dit leest weet je ongetwijfeld dat er in deze sectoren veel handmatig werk plaatsvindt.


Collega’s die met pakken papier door het gebouw rondlopen of chauffeurs die met pakbonnen en vrachtbrieven onderweg zijn. Dat wij daar digitale oplossingen voor hebben zal geen verrassing zijn. Maar waar draait het uiteindelijk om? Efficiëntie verhogen, real-time informatie, meer inzage en kosten verlagen zonder de huidige processen te verstoren. Daar willen we bij helpen.

Ondersteuning vanuit GTL

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze ervaring binnen de branche leert dat de problematiek afwijkt van de standaard IT- problemen. We hebben namelijk niet alleen te maken met een statische standaard kantooromgeving. De GTL-sector is dynamisch; figuurlijk maar ook letterlijk. Collega’s zijn veel onderweg zowel buiten de deur als binnen de bedrijfsmuren. Daarin zien we kansen op een efficiëntere organisatie.

Levering

Het leveringsproces digitaliseren

Geen foutgevoelige en onvolledige pakbonnen meer. Collega’s werken met smartphones, tablets of scanners om het traject te stroomlijnen. Niet alleen minder foutgevoelig maar voorziet de organisatie ook van de gewenste real-time data en inzage in de processen.

Scanoplossing

Specifieke Scan- en tabletoplossingen

Een levende omgeving binnen de Groothandel, Transport en Logistiek vraagt ook om dynamische en specifieke oplossingen op het gebied van scanners en tablets. Wij hebben ervaring met deze behoefte en kunnen derhalve goed adviseren ten aanzien van de meest geschikte apparatuur in combinatie met accessoires en bevestigingsmateriaal afgestemd op dezelfde specifieke doeleinden.

Duurzaam werken

Duurzaam werken

Uit onze ervaring blijkt dat het verduurzamen in de GTL-sector in volle vaart is. Naast de intrinsieke wil van organisaties om hier aan te werken is het ook steeds vaker een eis van de klant. Wij maken gebruik van specifieke en aantoonbaar duurzame GTL-productlijnen en bieden kansen om papierstromen overbodig te maken.

Procesoptimalisatie

Passende hardware voor de procesoptimalisatie

Binnen de branche komt een keur aan specifieke softwarepakketten voorbij van TMS, WMS en ERP-systemen tot diverse planningstools en overige specifieke applicaties. Software die wij begrijpen. Op die manier helpen wij klanten met het vinden van de beste hardware oplossingen die perfect aansluiten bij deze systemen om optimaal te kunnen presteren.

Security

Security

Bij security denken we al snel aan virusscanners en aanverwanten. Maar security is ook het voorkomen van rondslingerende documenten met klantgegevens, het goed beveiligen van alle mobiele apparatuur en datadragers en het bewustzijn bij de eigen medewerkers. Klanten en de overheid accepteren geen datalekken meer. Een gestructureerde digitalisering draagt bij aan het voorkomen van deze problematiek.

Meer informatie?

Koen van Grevengoed

Key Accountmanagert.013 762 18 09
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie?

Stijn van Dijck

Senior Accountmanager t.013 762 18 04

Meer informatie?

Denise Steenbergen

Senior Accountmanager t.013 762 18 20
  Feedback