Industrie | ACES Direct
it oplossingen, industrie, industri�le revolutie, Team Industrie

IT voor industrie

IT voor industrie

Mike Fransen

Mike Fransen

Key Account Manager t. 013 762 18 86
Neem contact met mij op ...of ik bel of mail u

De vierde industriële revolutie is een feit. Maar wat betekent dit voor u, hoe past u nieuwe technologieën toe in uw proces? Wij helpen u graag op weg.

Door de integratie van ICT met het productieproces verandert de maakindustrie. De snelle opeenvolging van innovaties zorgt voor een stroomversnelling in de digitalisering en automatisering van de huidige fabrieksomgeving. Industrie 4.0, ook wel Smart Industry, draait om procesoptimalisatie door de adoptie van deze nieuwe technologieën.

Smart Industry

De EU heeft met Horizon 2020 een programma opgezet dat onderzoek en innovatie versnelt, in totaal is er zo’n 80 Miljard Euro uitgetrokken. In lijn hiermee is Smart Industry Nederland in het leven geroepen, een kennis platform dat onze economie stimuleert. Want digitalisering van de processen in onze Nederlandse maakindustrie versterkt de concurrentiepositie van ons land. Niet voor niets is ACES Direct met trots officieel ambassadeur van dit programma.

Uw productieproces is heilig

Denk bij innovaties aan Security, Virtualisatie, Cloud, Additive manufacturing (3D ontwerp, scan en print), Augmented- en Virtual reality en het Internet of Things. Ze brengen allemaal fantastische nieuwe mogelijkheden met zich mee.

Maar hoe kunt u dit implementeren? Hoe ziet uw business case eruit? Hoe verhoogt u efficiëntie en kunt u tegelijk de kwaliteit en zekerheid van uw proces borgen? Want uw productieproces is heilig. Toch kunt u -zonder dit proces te ondermijnen- nog efficiënter werken. Hoe u dat doet? Wij bespreken het graag met u.

Office 365 in de industriesector

De nieuwe manier van werken is digitaal. Met een moderne werkplek kunt u altijd en overal samenwerken, creëert u flexibiliteit én werkt uw organisatie efficiënter. ACES Direct helpt u bij het creëren en onderhouden van uw moderne werkplek. Bent u geïnteresseerd om over te stappen op Office 365? Wilt u weten hoe de overstap verloopt en wat de voor- en nadelen zijn? Lees dan hier de referentiecase.

Acties voor Industrie

Nieuws voor Industrie

Meest populaire producten

  Feedback