Referentiecase GAC:succesvol overstappen naar CYOD | Aces Direct

Succesvol overstappen op CYOD (Choose Your Own Device)

Succesvol overstappen op CYOD (Choose Your Own Device)

Nick de Rooij

Nick de Rooij

Sales Manager t. 013 762 18 10
Contactformulier

Sinds de invoering van Choose Your Own Device (CYOD) kiezen medewerkers van GAC Business Solutions zelf -via een ACES Direct portal- welke devices ze gebruiken op de werkvloer. Hoe is dat ingericht?

Offline werken, is tegenwoordig ondenkbaar; het aantal apparaten zoals laptops, smartphones, netbooks en tablets op de werkvloer groeit nog steeds. De uitdaging voor ict-managers? Op een slimme en efficiënte manier zorgen voor een soepele overgang van een oude desktop- of laptopregeling naar een modern Choose Your Own Device (CYOD) beleid.

GAC groeit van 15 naar 150 collega’s

Een van de bedrijven die hier samen met ACES Direct ervaring mee opdeed is GAC Business Solutions uit Oirschot. GAC levert bedrijfssoftware aan klanten in uiteenlopende branches. Sinds de oprichting in 1983 is het bedrijf flink gegroeid volgens Manager ICT Sander Wijnen. ‘Van 15 mensen in de begindagen telt GAC nu zo’n 150 mensen, waarvan 20 in onze nevenvestiging in India.’

Medewerkerstevredenheid verhogen via CYOD

Sander legt uit waarom ze die stap namen naar CYOD. 'We hanteerden al het Bring Your Own Device-(BYOD)-principe op het gebied van mobiele telefonie, en dat beviel goed. Tegelijkertijd dachten we na over hoe we de medewerkerstevredenheid op IT-gebied konden verhogen. Dat zette ons aan het denken: waarom zouden we de mensen niet zelf laten kiezen met welk device ze het liefst werken?.'

Onze referentiecase

Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Download dan onze referentiecase of neem contact op met Key Account Manager Nick de Rooij.

Download referentiecase

  Feedback