Office 365 in de industriesector | Aces Direct

Office 365 in de industrie

Office 365 in de industrie

De nieuwe manier van werken is digitaal. Met een moderne werkplek kan je altijd en overal samenwerken, creëer je flexibiliteit én werkt uw organisatie efficiënter. ACES Direct helpt je bij het creëren en onderhouden van uw moderne werkplek.

Mitsubishi Elevator Europe stapt over op Office 365

Om een moderne werkplek te creëren is het omarmen van nieuwe technologieën van groot belang. Toen de huidige licenties bijna afliepen maakte Mitsubishi Elevator Europe de keus om in samenwerking met ACES Direct over te stappen op Office 365. Voor Jan-Willem van Voorthuijsen was het persoonlijke contact met ACES Direct een belangrijke factor in de succesvolle samenwerking.

Referentiecase 'Office 365 in de industriesector'

Ben je benieuwd hoe de keuze van Mitsubishi Elevator Europe, om over te stappen op Office 365, tot stand kwam, hoe de overstap verloopt en wat de voor- en nadelen zijn? Bekijk dan hier de referentiecase.

Uw bedrijf efficiënter inrichten?

Een verbeterde documentstroom is maar één stap in de richting van een efficiëntere maakindustrie. Om bedrijven vooruit te helpen telden wij een stappenplan samen waarin we je -in 8 stappen- op weg helpen naar een moderne werkplek in de industrie.

Download de whitepaper

  Feedback