Duurzaamheid mag nooit schijnduurzaamheid zijn | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Duurzaamheid mag nooit schijnduurzaamheid zijn

Duurzaamheid mag nooit schijnduurzaamheid zijn

Sven van Boxtel

Sven van Boxtel

Managing Director t. 013 762 18 99
Contactformulier

Onlangs gaf onze managing director Sven van Boxtel een interview aan Dutch IT Channel. Onderwerp van gesprek: ons duurzame dienstenportfolio, dat we de laatste jaren in rap tempo hebben aangescherpt en geprofessionaliseerd.

In gesprek met Johan van Leeuwen van Dutch It Channel vertelt Sven meer over de transformatie die Aces Direct de afgelopen jaren heeft doorgemaakt richting IT Business Partner.

Daarbij komt ook het thema Duurzaamheid uitgebreid aan bod. Sven vertelt meer over onze visie op dit vlak en gaat onder meer in op ons IT Retour Programma, waarmee we ‘oude’ hardware een volgend leven geven. Ook biedt Sven alvast een doorkijkje naar ons event ‘Circulariteit meets IT’, op 18 april in Veghel.

Benieuwd naar het hele interview? Lees dan snel verder op de site van Dutch IT Channel!

Check onze duurzaamheidspagina!

Wil je meer weten over onze visie op duurzaamheid en op de concrete activiteiten die we op dit vlak ontplooien? Kijk dan op onze geheel vernieuwde duurzaamheidspagina. Daar gaan we dieper in op hoe wij in elk facet van onze bedrijfsvoering milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde keuzes maken, voor maximale impact.