Hamburgerfestijn bij Villa Pardoes | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Hamburgerfestijn bij Villa Pardoes

Hamburgerfestijn bij Villa Pardoes

Villa Pardoes

Wij kijken nu al uit naar de volgende activiteit. Wil je meet weten over Villa Pardoes?

Gisteren was het weer tijd voor een jaarlijkse traditie: heel veel hamburgers bakken! Niet voor onszelf, maar voor de gezinnen die deze week in Villa Pardoes verbleven. We zijn al jaren trotse sponsor van dit mooie goede doel en helpen graag bij de activiteiten in de Villa. Vijf van onze Aanjagers staken daarom gisteren de handen uit de mouwen in de keuken.

Over Villa Pardoes

Villa Pardoes laat gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind, genieten van een heerlijke onbezorgde gratis week vakantie in het Noord-Brabantse Kaatsheuvel. De gezinnen kunnen hier even álles vergeten. Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van sponsoren en vrijwilligers.

Aces Direct is trotse sponsor van Villa Pardoes. Daarnaast zetten de medewerkers van Aces Direct zich jaarlijks in voor verschillende vrijwilligersactiviteiten. Vaste prik op de kalender is het Hamburgerfestijn, waarbij de gezinnen in de Villa kunnen genieten van overheerlijke hamburgers.

Aan de slag!

Na een korte rondleiding door de Villa en één van de huisjes, doken onze collega’s Jill, Merijn, Marco, Jop en Iris de keuken in. Als ware hamburgerbazen gingen ze aan de slag en ontstond er in no time een lopende band: snijden, bakken, schalen vullen (en zelfs tussendoor gestructureerd schoonmaken en opruimen, clean desk! 😉). In een paar uurtjes werd een compleet hamburgerbuffet klaargezet. Gebakken uien, groente, bacon, broodjes, (vega) burgers: alles om er een feest van de maken voor de gezinnen!

Blije snoetjes

Na het bakken en voorbereiden zetten onze Aanjagers samen met de vrijwilligers van Villa Pardoes het buffet klaar voor de gezinnen en kon het festijn beginnen. De blije gezichten van de kinderen toen ze zagen dat ze helemaal zelf hun hamburger mochten samenstellen: onbetaalbaar.

Jill: ‘’Het is mooi dat we met weinig moeite een steentje bij kunnen en mogen dragen aan een onvergetelijk verblijf in de Villa. Deze kinderen en ouders dragen dagelijks zorgen met zich mee, veel meer dan wij weten of kunnen zien. Ze waren zo blij met het festijn, heel bijzonder om te zien dat een kleine moeite zoveel impact kan maken. Fijn om op deze manier iets voor ze te kunnen betekenen’’.

Villa Pardoes

Wij kijken nu al uit naar de volgende activiteit. Wil je meet weten over Villa Pardoes?