Wij zijn trotse partner van JINC! | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Wij zijn trotse partner van JINC!

Wij zijn trotse partner van JINC!

Meer weten over JINC?

Moniek van Beckhoven

Moniek van Beckhoven

HR Manager t. 013 762 19 60
Contactformulier

Ieder kind heeft talent. Ook de meer dan 600.000 Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen. Daarom strijdt JINC voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Een Nederland waarin íeder kind kansen krijgt.

Wij geloven dat talent en ambitie belangrijker zijn dan waar je vandaan komt. Samen met alle collega's steunen we daarom graag de activiteiten van JINC die kinderen een eerlijke kans geven in de maatschappij. Als partner van JINC willen we ons steentje bijdragen om voor ieder kind gelijke kansen te creëren. Na eerdere gezamenlijke projecten was een samenwerking voor langere termijn een logische keuze. We zijn sinds kort dan ook trotse partner van JINC en ondersteunen hen bij projecten. Niet alleen financieel, maar ook door onze collega’s in te zetten als helpende hand.

Over JINC

JINC helpt kinderen van 8 tot 16 jaar aan een goede start op de arbeidsmarkt. Via het JINC-programma maken ze kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren. Zo krijgen dankzij JINC jaarlijks meer dan 65.000 basisschool- en vmbo-leerlingen de kans om te groeien.

JINC over het partnerschap met Aces Direct:

‘’Aces Direct hebben we leren kennen als een organisatie met het hart op de goede plek, met oog voor hun eigen medewerkers én oog voor de maatschappij. Een mooie basis voor een duurzame samenwerking. Met de betrokkenheid en inzet van Aces Direct kunnen we Tilburgse jongeren helpen hun horizon te verbreden, vaardigheden te ontwikkelen én hun netwerk te vergroten. ''

De ervaring leert dat vreemde ogen dwingen en dat de expertise van professionals jongeren inspireert. Wij krijgen er iets waardevols voor terug: de kans om een verschil te maken in het leven van kinderen én de kans om te investeren in onze organisatie. Zo versterken wij onze binding met de maatschappij en bieden deelnemende werknemers een inspirerende ervaring.

Meer weten over JINC?