Webinars & events | Aces Direct

Webinars & events

Webinars & events

Wij delen onze kennis graag met je op een persoonlijke manier. Daarom organiseren we regelmatig webinars en events, zoals roundtables en Customer Immersion sessies. Houd deze pagina in de gaten voor onderwerpen en data.


Terugblik webinar

Digitaal ondertekenen met Adobe Sign

Eenvoudig, snel en rechtsgeldig documenten (laten) ondertekenen? Wij hebben de oplossing: Digitaal ondertekenen. Digitaal (laten) ondertekenen van documenten heeft vele voordelen. Het is voor beide partijen gebruiksvriendelijk, duurzaam, veilig en bovenal ontzettend snel.

In het webinar 'Digitaal ondertekenen' concentreerden we ons op de mogelijkheden die Adobe Sign biedt voor jou als persoon die documenten digitaal uit wenst te sturen naar één of meerdere personen. We legden uit voor welke toepassingen dit in de praktijk wordt ingezet en lichtten de rechtsgeldigheid van een digitale handtekening toe. Daarbij stonden we ook stil bij de integratie die Adobe Sign biedt in combinatie met Microsoft applicaties. We sloten af met een korte demonstratie en de aanschafopties van Adobe Sign.


Webinar gemist? Geen probleem!

Van de onderstaande webinars kun je de samenvatting nalezen en/of de opname van het webinar bekijken.


Terugblik webinar

Veilig thuiswerken

Terwijl mensen zich aanpassen aan de nieuwe realiteit van afstand houden en thuiswerken rust niet alleen de last van het creëren van de aangepaste werkomgeving op de schouders van de IT beheerders, maar ook het veilig houden van deze omgeving. Thuiswerken is de (tijdelijke) standaard. Deze manier van werken heeft echter ook het aanvalsoppervlakte, en daarmee de potentiële risicoblootstelling van organisaties aan cybergebeurtenissen, aanzienlijk vergroot. De focus van belangrijke beveiligingsmaatregelen is verzwakt of verdwenen. Vanuit Aces Direct zien wij meerdere kwetsbaarheden die het risico op een cyberaanval verhogen.

In het webinar “Veilig thuiswerken” concentreren we ons op het creëren en onderhouden van een veilige werkomgeving van externe werknemers.


Terugblik webinar

De werkplek van de toekomst

Je werkplek veranderde door de jaren heen behoorlijk. Maar nog nooit werd hij zo snel anders dan tijdens het afgelopen jaar. Door al het thuiswerken op dit moment is het ‘anyplace-anywhere’ concept in hoog tempo doorgevoerd. Ook wanneer we, deels, terug naar kantoor gaan verandert die werkplek weer mee. We zijn allemaal op zoek naar een werkplek waarbij je flexibiliteit hebt en goed kunt (samen)werken. Dit brengt allemaal uitdagingen met zich mee voor zowel de gebruiker als de beheerder.

Tijdens dit webinar ging niet over producten maar over de manier waarop je ze inzet, uitrolt en beheert. Én nog een stap verder ging het ook over de manier waarop je samenwerkt, vergadert en hoe je processen in je organisatie vormgeeft.


Terugblik webinar

Microsoft 365 en Surface

Tijdens de COVID-19 crisis zijn veel organisaties overgeschakeld naar de cloud. Het hebben van een sterke identiteits-, apparaat- en toegangsbeveiliging is hierbij cruciaal voor de juiste balans tussen veiligheid en productiviteit. Microsoft is een belangrijke speler geworden op het gebied van beveiliging en biedt een mooie combinatie aan producten die volledig op elkaar zijn afgestemd.

Tijdens dit webinar bespraken we daarom de mogelijkheden van Microsoft Surface en de backend van M365. Daarbij keken we naar de integratie met de cloud, de mogelijkheden om devices bedrijfsbreed uit te rollen & te beheren én hoe je maximaal gebruik kunt maken van de al in M365 aanwezige Azure Active Directory.


Terugblik webinar

Digitaal ondertekenen

Veel organisaties hebben door het coronavirus hun medewerkers moeten verplichten om thuis te werken. Dit zorgt ervoor dat, in veel gevallen, de tekenbevoegden binnen een organisatie niet fysiek aanwezig zijn. Hoe gaan organisaties in deze tijden om met het tekenen van documenten? Hoe ga je om met het gegeven dat tekenbevoegden thuis niet altijd beschikken over een printer en/of scanner?

Tijdens dit webinar presenteerden wij de oplossing voor bovenstaande beschreven problemen. Zo lieten we je onder andere kennis maken met een e-signature tool en bespraken we hoe je als organisatie de volgende stappen kunt zetten in een gedigitaliseerd ondertekenproces welke volledig geïntegreerd wordt met je ERP- of CRM-systeem.