Aces Direct. Blijf gaan.

Webinar: Hybride infrastructuur

Webinar: Hybride infrastructuur

Organisaties die op korte termijn hun IT infrastructuur moeten vervangen staan op een kruispunt: In hoeverre blijft de infrastructuur binnen de eigen muren en welke onderdelen gaan naar de publieke cloud? Er zijn vele variaties mogelijk en daardoor vraagt een hybride infrastructuur altijd om maatwerk. Benieuwd welke oplossing het beste is voor jouw organisatie? Volg dan ons webinar over hybride infrastructuur.

Is jouw organisatie klaar voor de infrastructuur van de toekomst? Door de complexiteit van het onderwerp zal deze vraag wellicht niet direct te beantwoorden zijn. Maar tijdens het webinar zullen wij enkele waardevolle handvatten aanreiken waarmee in ieder geval duidelijk wordt welke mogelijkheden er zijn en naar welke kritische onderdelen je binnen jouw organisatie moet kijken om de juiste route te bewandelen naar de beste hybride oplossing.

Webinar ‘Hybride IT, de infrastructuur van de toekomst?’

In het webinar ‘Hybride IT, de infrastructuur van de toekomst?’ concentreren we ons op het thema hybride infrastructuur. We laten specifieke uitdagingen zien waar veel IT-organisaties momenteel mee te maken hebben op het gebied van beheer, performance, calamiteiten en schaalbaarheid. Maar belangrijker nog, welke mix van oplossingen een hybride infrastructuur hier tegenover zet.

Tijdens het webinar komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Visie op het datacenter van de toekomst
  • De voordelen van software defined datacenter
  • De extensie van het software defined datacenter naar de publieke cloud
  • Van hybride cloud naar multi-cloud

Deelnemen?

Dit webinar is op dinsdag 7 december om 10:00 uur en is voornamelijk bedoeld voor IT of ICT Architecten. Je kunt je gratis aanmelden via onderstaand inschrijfformulier. Na inschrijving ontvang je een bevestiging. Nog even kort alle informatie op een rij:

  • Datum: dinsdag 7 december
  • Tijd: 10:00 tot 10:45 uur
  • Voor wie: IT of ICT Architect
  • Sprekers: Edwin Bastings - Solutions Advisor & Viktor van den Berg - VMware Nederland

Inschrijfformulier

De link van het webinar ontvang je in de bevestigingsmail.

Meer informatie?

Edwin Bastings

Solution Advisort.013 762 19 27
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.