Aces Direct. Blijf gaan.
Zoeken
Zoeken

Terugblik webinar: Hybride infrastructuur

Terugblik webinar: Hybride infrastructuur

Organisaties die op korte termijn hun IT infrastructuur moeten vervangen staan op een kruispunt: In hoeverre blijft de infrastructuur binnen de eigen muren en welke onderdelen gaan naar de publieke cloud? Er zijn vele variaties mogelijk en daardoor vraagt een hybride infrastructuur altijd om maatwerk. Benieuwd welke oplossing het beste is voor jouw organisatie? Bekijk dan ons webinar over hybride infrastructuur terug.

Is jouw organisatie klaar voor de infrastructuur van de toekomst? Door de complexiteit van het onderwerp zal deze vraag wellicht niet direct te beantwoorden zijn. Maar tijdens het webinar hebben wij enkele waardevolle handvatten aangereikt waarmee in ieder geval duidelijk wordt welke mogelijkheden er zijn en naar welke kritische onderdelen je binnen jouw organisatie moet kijken om de juiste route te bewandelen naar de beste hybride oplossing.

Webinar ‘Hybride IT, de infrastructuur van de toekomst?’

In het webinar ‘Hybride IT, de infrastructuur van de toekomst?’ hebben we ons geconcentreert op het thema hybride infrastructuur. We lieten specifieke uitdagingen zien waar veel IT-organisaties momenteel mee te maken hebben op het gebied van beheer, performance, calamiteiten en schaalbaarheid. Maar belangrijker nog, welke mix van oplossingen een hybride infrastructuur hier tegenover zet.

Tijdens het webinar kwamen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Visie op het datacenter van de toekomst
  • De voordelen van software defined datacenter
  • De extensie van het software defined datacenter naar de publieke cloud
  • Van hybride cloud naar multi-cloud

Presentatie webinar 'Hybride Infrastructuur'

Wil je de informatie van het webinar 'Hybride Infrastructuur' nalezen?

Webinar terugkijken

Laat je gegevens achter en je kunt direct het webinar terugkijken. De link van het webinar ontvang je in je inbox.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens.

Contactformulier niet goed geconfigureerd