Microsoft 365 en Surface; samen nóg sterker! | Aces Direct

Webinar: Microsoft 365 en Surface

Webinar: Microsoft 365 en Surface

Wat zijn de mogelijkheden van de backend van M365?

Tijdens de COVID-19 crisis is het gebruik van online communicatiemiddelen, zoals Microsoft Teams, geëxplodeerd en gemeengoed geworden. Maar Microsoft biedt meer dan het Office pakket.

Wat Microsoft nog meer te bieden heeft laat Solution Advisor Robert Schmidt zien in het webinar 'Microsoft 365 en Surface; samen nóg sterker!'. Tijdens dit webinar zoomt hij in op de mogelijkheden van Microsoft Surface en de backend van M365.

Microsoft 365 en Surface; samen nóg sterker

Wanneer je als organisatie overschakelt naar de cloud is het hebben van een sterke identiteits-, apparaat- en toegangsbeveiliging cruciaal voor de balans tussen veiligheid en productiviteit. Waarom? Omdat medewerkers juist dan buiten het bedrijfsnetwerk zowel privé als zakelijk een reeks cloud-apps gebruiken en daarbij bedrijfsdata delen.

Microsoft is een belangrijke speler geworden op het gebied van beveiliging en biedt een mooie combinatie aan producten die volledig op elkaar zijn afgestemd. Tijdens dit webinar zoomen we daarom in op de mogelijkheden van Microsoft Surface en de backend van M365. Daarbij kijken we naar de integratie met de cloud, de mogelijkheden om devices bedrijfsbreed uit te rollen & te beheren én hoe je maximaal gebruik kunt maken van de al in M365 aanwezige Azure Active Directory. In een uurtje worden de volgende punten besproken:

  • De Microsoft Surface lijn – introductie
  • Microsoft Endpoint Manager
  • Azure Active Directory
  • Licentiemodellen

Deelnemen?

Dit webinar is op dinsdag 14 december om 10:00 uur en is voornamelijk bedoeld voor IT Managers en Hoofd Systeembeheer. Je kunt je gratis aanmelden via onderstaand inschrijfformulier. Na inschrijving ontvang je een bevestiging. Nog even kort alle informatie op een rij:

  • Datum: dinsdag 14 december
  • Tijd: 10:00 tot 10:45 uur
  • Voor wie: IT Managers en Hoofd Systeembeheer
  • Sprekers: Robert Schmidt - Solutions Advisor & Jasper Holslag – Technical Product Manager Western Europe van Microsoft (Surface )

Inschrijfformulier

De link van het webinar krijg je in de bevestigingsmail.

Meer informatie?

Robert Schmidt

Solution Advisort.013 762 19 26
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.