Webinar De werkplek van de toekomst | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Terugblik webinar: De werkplek van de toekomst

Terugblik webinar: De werkplek van de toekomst

Je werkplek veranderde door de jaren heen behoorlijk. Maar nog nooit werd hij zo snel anders dan tijdens het afgelopen jaar. Door al het thuiswerken op dit moment is het ‘anyplace-anywhere’ concept in hoog tempo doorgevoerd. Ook wanneer we, deels, weer terug naar kantoor gaan verandert die werkplek weer mee. We zijn allemaal op zoek naar een werkplek waarbij je flexibiliteit hebt en goed kunt (samen)werken. Dit brengt allemaal uitdagingen met zich mee voor zowel de gebruiker als de beheerder.

Onze Solution Advisors Paul van Erp en Robert Schmidt verzorgden een webinar waarin zij alles over de toekomstige werkplek vertelden. Op deze pagina kun je alles nog even rustig nalezen en/of het webinar terugkijken.

Webinar “De werkplek van de toekomst”

In het webinar “De werkplek van de toekomst” lieten wij je kennismaken met de nieuwste oplossingen en mogelijkheden voor de werkplek. Dat ging niet over producten maar de manier waarop je ze inzet, uitrolt en beheert. Én nog een stap verder ging het ook over de manier waarop je samenwerkt, vergadert en hoe je processen in je organisatie vormgeeft. Allemaal zodat al je collega’s de best mogelijke werkplek hebben. Hiervoor gebruiken wij vier pilaren die wij tijdens het webinar hebben toegelicht:

  • Employee
  • Deployment
  • Collaboration
  • Adoption

Presentatie webinar 'De werkplek van de toekomst'

Wil je de informatie van het webinar 'De werkplek van de toekomst' nalezen?

Webinar terugkijken

Laat je gegevens achter en je kunt direct het webinar terugkijken. De link van het webinar ontvang je in je inbox.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens.

Contactformulier niet goed geconfigureerd