Aces Direct. Blijf gaan.

Terugblik webinar: Digitaal Ondertekenen

Terugblik webinar: Digitaal Ondertekenen

De nieuwe realiteit van minder fysiek contact en thuiswerken brengt voor iedere organisatie uitdagingen met zich mee. Een voorbeeld daarvan is het regelen van de “fysieke krabbel” waarbij het noodzakelijk is dat twee partijen elkaar in real life ontmoeten om documenten te ondertekenen. Je kunt deze (vaak privacy gevoelige) documenten printen, handmatig tekenen, inscannen en doorsturen, maar dit is een tijdrovend proces én bovendien niet veilig. Eenvoudig, snel en rechtsgeldig documenten (laten) ondertekenen? Wij hebben de oplossing: Digitaal ondertekenen.

Digitaal (laten) ondertekenen van documenten heeft vele voordelen. Het is voor beide partijen gebruiksvriendelijk, duurzaam, veilig en bovenal ontzettend snel. Benieuwd naar de mogelijkheden van digitaal ondertekenen? Onze Solution Advisor Robin Verelst vertelde er alles over in het webinar ‘Digitaal ondertekenen’.

Webinar ‘Digitaal ondertekenen’

In het webinar 'Digitaal ondertekenen' concentreerden we ons op de mogelijkheden die Adobe Sign biedt voor jou als persoon die documenten digitaal uit wenst te sturen naar één of meerdere personen. We legden uit voor welke toepassingen dit in de praktijk wordt ingezet en lichtten de rechtsgeldigheid van een digitale handtekening toe. Daarbij werd er ook stilgestaan bij de integratie die Adobe Sign biedt in combinatie met Microsoft applicaties. We sloten af met een korte demonstratie en de aanschafopties van Adobe Sign. Voor alle deelnemers stond er bovendien een gratis trial-omgeving klaar om zelf aan de slag te gaan met deze applicatie en te ervaren hoe het is om afscheid te nemen van de fysieke krabbel. Tijdens het webinar kwamen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Adobe Sign toepassingen
  • Rechtsgeldigheid
  • Adobe Sign en Microsoft
  • Aanschafopties

Presentatie webinar 'Digitaal ondertekenen'

Wil je de informatie van het webinar 'Digitaal ondertekenen' nalezen?

Webinar terugkijken

Laat je gegevens achter en je kunt direct het webinar terugkijken. De link van het webinar ontvang je in je inbox.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens.

  Feedback