Webinar Veilig thuiswerken | Aces Direct

Terugblik webinar: Veilig thuiswerken

Terugblik webinar: Veilig thuiswerken

Terwijl mensen zich aanpassen aan de nieuwe realiteit van afstand houden en thuiswerken rust niet alleen de last van het creëren van de aangepaste werkomgeving op de schouders van de IT beheerders, maar ook het veilig houden van deze omgeving. Thuiswerken is de (tijdelijke) standaard. Deze manier van werken heeft echter ook het aanvalsoppervlakte, en daarmee de potentiële risicoblootstelling van organisaties aan cybergebeurtenissen, aanzienlijk vergroot. De focus van belangrijke beveiligingsmaatregelen is verzwakt of verdwenen. Vanuit Aces Direct zien wij meerdere kwetsbaarheden die het risico op een cyberaanval verhogen.

Met deze reden verzorgde onze Solution Advisor Robert Schmidt een webinar waarin hij alles over een veilige werkomgeving toelicht. Op deze pagina kun je alles nog even rustig nalezen en/of het webinar terugkijken.

Webinar ‘Veilig thuiswerken’

In het webinar “Veilig thuiswerken” concentreerden we ons op het creëren en onderhouden van een veilige werkomgeving van externe werknemers. We legden uit waarom het noodzakelijk is voor organisaties om de cyberverdediging uit te breiden, aan te passen of te versterken om veilig thuis te werken. Ook bekeken we de mogelijkheden van Microsoft 365, de applicatie die veel organisaties gebruiken om thuiswerk te faciliteren en bespraken wat er nodig is om de moderne thuiswerker niet alleen te faciliteren maar ook veilig te laten omgaan met bedrijfsinformatie en -middelen. Tijdens het webinar kwamen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Decentraal beheer
  • Beveiliging tegen malware en ransomware
  • Shadow IT
  • Security Awareness

Presentatie webinar 'Veilig thuiswerken'

Wil je de informatie van het webinar 'De werkplek van de toekomst' nalezen?

Webinar terugkijken

Laat je gegevens achter en je kunt direct het webinar terugkijken. De link van het webinar ontvang je in je inbox.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens.

Meer informatie?

Robin Verelst

Solution Advisort.013 762 18 06
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Feedback