10 redenen waarom CYOD organisaties beter maakt | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

10 redenen waarom CYOD organisaties beter maakt

10 redenen waarom CYOD organisaties beter maakt

Laat medewerkers – binnen bepaalde kaders – zélf kiezen met welke devices ze willen werken, en maak jezelf op die manier aantrekkelijk als werkgever: dat is in een notendop het idee achter Choose Your Own Device (CYOD). Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen voor deze vorm van gepersonaliseerde IT, vanuit de overtuiging dat hen dit voordeel oplevert; niet alleen in operationeel opzicht, maar óók op de arbeidsmarkt.

Tegelijkertijd bestaat er ook nog vaak de nodige koudwatervrees als het gaat om het introduceren van CYOD. Is het wel handig om je medewerkers al te veel keuzevrijheid te bieden? Hoe zit het met het beheer en de beveiliging van al die verschillende apparaten? Is CYOD niet duur in vergelijking dan een standaardaanbod? En: gaan Apple en Windows überhaupt wel goed samen binnen één CYOD-programma?

In deze whitepaper presenteren we 10 redenen waarom je als werkgever CYOD zou moeten omarmen. We gaan dieper in op de voordelen van gepersonaliseerde IT én laten je zien dat het – in tegenstelling tot wat veel mensen nog altijd denken – uitstekend mogelijk is om verschillende merken en besturingssystemen met elkaar te combineren binnen één toekomstbestendig CYOD-programma.

Ontvang het whitepaper

Je ontvangt het whitepaper direct in de bevestigingsmail.

Meer informatie?

Jop Schräder

Solution Advisor t. 013 762 19 06
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.