NIS2 komt eraan: wat betekent dat voor jou? | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

NIS2 komt eraan: wat betekent dat voor jou?

NIS2 komt eraan: wat betekent dat voor jou?

Op 17 oktober 2024 gaat hij in: de nieuwe Europese NIS2-richtlijn voor cybersecurity, met flink aangescherpte eisen op het gebied van IT-beveiliging. Op dit moment is nog niet helemaal duidelijk wat dit concreet gaat betekenen, maar dat er het nodige gaat veranderen voor veel bedrijven en organisaties: dát staat vast.

In vergelijking met de vorige NIS1-richtlijn, uit 2016, is de reikwijdte van NIS2 namelijk een stuk groter. Des te belangrijker dus om goed na te gaan of jouw eigen organisatie onder NIS2 valt, en zo ja, in hoeverre je compliant bent. Sowieso is het – ook al val je niet binnen de scope van NIS2 – verstandig om je IT-landschap zo goed mogelijk te beveiligen. NIS2 biedt een goede aanleiding en kapstok om je securityniveau weer eens goed tegen het licht te houden: in hoeverre is je (cyber)security op orde?

In deze whitepaper vertellen we je graag meer over NIS2 en wat dat voor jouw organisatie betekent. Ook geven we je alvast een aantal handige tips en adviezen waarmee je – ter voorbereiding op wanneer er meer duidelijkheid is over wat de exacte richtlijnen gaan zijn – je IT-beveiliging nú al beter op peil kunt brengen.

Ontvang het whitepaper

Je ontvangt het whitepaper direct in de bevestigingsmail.

Meer informatie?

Jasper Verhaaren

Solution Advisor t. 013 762 19 24
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.