Infrastructuur | ACES Direct

Infrastructuur

Infrastructuur

Naast klantgericht ondernemen is wendbaar ondernemen dé succesfactor voor de komende jaren.

Bedrijven zijn dynamischer dan ooit tevoren. Strakke bedrijfsstructuren vervagen en worden vervangen door nieuwe, wendbare en dynamische bedrijfsmodellen met een ongekend tempo van verandering. Veel van onze klanten bevinden zich in een digitale transformatie waarbij de slimme inzet van IT een strategische prioriteit is geworden.

IT-infrastructuur wordt gelukkig niet langer gezien als noodzakelijke kostenpost, maar juist als slimme technologie om sneller, innovatiever en wendbaarder te worden. Wij helpen je deze bedrijfsresultaten te bereiken door ons in de kern te concentreren op vier strategische prioriteiten:

  • Moderniseren van datacenters voor infrastructuurflexibiliteit, beveiliging en schaalbaarheid ter ondersteuning van bedrijfsinnovatie en groei.
  • Integratie van Publieke Clouddiensten om ontwikkelaars de vrijheid van Cloud te bieden en tegelijkertijd ervoor zorgen dat hun bedrijf deze diensten zo effectief mogelijk gebruiken.
  • Creëren van Digitale werkruimten om uitzonderlijke mobiele ervaringen mogelijk te maken.
  • En het meest kritisch, transformeren van de beveiliging, zodat gegevens, applicaties, apparaten, datacenters en clouddiensten compliant en veilig zijn.

Dat brengt ons op onze 3 belangrijkste pijlers binnen onze IT-Infrastructuur oplossingen: On-premise, Hybride en Cloud.

  Feedback