Aces Direct Opkoop Service | Aces Direct

Aces Direct Opkoop Service

Aces Direct Opkoop Service

Veel IT-afdelingen denken onterecht dat computers en andere hardware na een aantal jaren afgeschreven en volledig afgedankt zijn. Met als gevolg dat deze oude hardware zonder functioneel doel in een opslag belanden wordt “vergeten”. Veel van deze oude hardware kunnen wij een tweede leven geven. Hiermee draag je niet alleen bij aan een duurzame circulaire economie, maar valt ook een financieel voordeel te halen. Laat ons je hierbij helpen!

Waarom Oude Hardware laten opkopen?

Wij zien bij veel organisaties enorme voorraden oude hardware ontstaan. Soms wordt het opgeslagen om als spare te dienen. Hoewel je jezelf kunt afvragen of je in geval van nood echt wilt terugvallen zwaar verouderde hardware. Maar bovenal blijft oude hardware vaak ongebruikt opgeslagen omdat er ten onrechte wordt aangenomen dat het afvoeren hiervan complex en tijdrovend is. Of bestaat de angst dat data op straat komt te liggen.

De Voordelen

Hardware krijgt een tweede leven. Je draagt hiermee bij aan een duurzame circulaire economie. Oude hardware wordt opgeknapt en opnieuw in gebruik genomen of op een verantwoorde wijze gerecycled. Hiermee draag je dus bij aan de MVO doelstellingen van je organisatie.

Bovendien is oude hardware geld waard! Wij bieden een goede prijs op vrijwel alle types hardware, zowel computing, server en componenten. Het kan een belangrijk verschil maken bij budgettaire uitdagingen bij de aanschaf van nieuwe hardware.

Aces Direct opkoopproces

Overtuigd? Laat ons een aanbod doen!

Laat hier je gegevens achter en hoor binnen 2 werkdagen hoeveel je oude hardware nog waard is!

Laat ons je helpen!

Onze opkoop service is een flexibele dienst die we op verschillende manieren kunnen invullen.
Maar waarbij we altijd 3 belangrijke pijlers hanteren: Gemak, Prijsvoordeel en Veiligheid.

Gemak


Wij regelen het ophalen en verwerken van de oude hardware compleet van A tot Z. Wij komen het ophalen op afspraak en met onze eigen mensen en vervoer. Bovendien nemen wij echt alle IT-apparatuur mee. Dus ook defecte en zeer verouderde hardware. Je bent dus geen kostbare tijd kwijt met het testen en wipen van tien- tot honderdtallen devices.

Prijsvoordeel


Hoe simpel kan het zijn. Je vult via onze online tool of per email een lijst aan van alle oude hardware die jullie hebben staan. Het enige dat we willen weten zijn de aantallen, merken en modellen. Met hooguit een beknopte omschrijving van de specificaties. Daarna ontvang je na 2 werkdagen een mooi voorstel van ons. Dat is snel verdiend! Wil je de opbrengst liever doneren aan een goed doel? Ook dat kunnen we verzorgen.

Veiligheid


Alle hardware wordt op een verantwoordelijke manier afgevoerd en verwerkt. Hierbij zorgen wij er altijd voor dat alle data op de devices wordt vernietigd. Samen met de eindrapportage ontvang je een schriftelijk certificaat waarmee we onze veilige datavernietiging garanderen.

  Feedback