Aces Direct Opkoop Service | Aces Direct

Opkoopservice

Opkoopservice

Veel IT-afdelingen denken onterecht dat computers en andere hardware na een aantal jaren afgeschreven en volledig afgedankt zijn. Met als gevolg dat deze oude hardware zonder functioneel doel in een opslag belandt en wordt “vergeten”. Veel van deze oude hardware kunnen wij een tweede leven geven. Hiermee draag je niet alleen bij aan een duurzame circulaire economie, ook levert het jou geld op om in nieuwe hardware te investeren. Laat ons je hierbij helpen!

Waarom Oude Hardware laten opkopen?

Wij zien bij veel organisaties enorme voorraden oude hardware ontstaan. Soms wordt het opgeslagen om als reserve te dienen. Hoewel je jezelf kunt afvragen of je in geval van nood echt wilt terugvallen zwaar verouderde hardware. Maar meestal blijft oude hardware ongebruikt opgeslagen omdat er ten onrechte wordt aangenomen dat het afvoeren hiervan complex en tijdrovend is. Of bestaat de angst dat data op straat komt te liggen.

Geef oude hardware een tweede leven

Met onze opkoopservice zorg je ervoor dat oude hardware een tweede leven krijgt. Je draagt hiermee bij aan een duurzame circulaire economie.

Kan de hardware opnieuw in gebruik worden genomen door jouw medewerkers? Of als refurbished device een tweede leven krijgen? Dan knappen we de hardware op.

Is de hardware niet meer te gebruiken, dan wordt deze op een verantwoorde wijze gerecycled. Hiermee draag je dus bij aan de MVO doelstellingen van je organisatie.

Opbrengst oude hardware

Bovendien is oude hardware geld waard. Wij bieden een goede prijs op vrijwel alle typen hardware, zowel computing als server en componenten. Dit geld kun je vervolgens investeren in de aanschaf van nieuwe hardware.

Je kunt er ook voor kiezen om (een deel van) de opbrengst te doneren aan een goed doel. Zo draag je een extra steentje bij aan de wereld om ons heen.

Laat ons een aanbod doen

Laat hier je gegevens achter en ontvang het inventarisatieformulier.

opkoop proces aces direct

Laat ons je helpen!

Onze opkoop service is een flexibele dienst die we op verschillende manieren kunnen invullen.
Maar waarbij we altijd 3 belangrijke pijlers hanteren: Gemak, Prijsvoordeel en Veiligheid.

Gemak

Wij regelen het ophalen en verwerken van de oude hardware compleet van A tot Z. Wij komen het ophalen op afspraak en met onze eigen mensen en vervoer. Bovendien nemen wij echt alle IT-apparatuur mee. Dus ook defecte en zeer verouderde hardware. Je bent dus geen kostbare tijd kwijt met het testen en wipen van tien- tot honderdtallen devices.

Prijsvoordeel

Je levert via onze online tool of per email een lijst aan van alle oude hardware die je hebt staan. Het enige dat we willen weten zijn de aantallen, merken en modellen. Met hooguit een beknopte omschrijving van de specificaties. Daarna ontvang je na 2 werkdagen een mooi voorstel van ons. Eenvoudig en snel. Wil je de opbrengst liever doneren aan een goed doel? Ook dat kunnen we verzorgen.

Veiligheid

Alle hardware wordt op een verantwoordelijke manier afgevoerd en verwerkt. Hierbij zorgen wij er altijd voor dat alle data op de devices wordt vernietigd. Samen met de eindrapportage ontvang je een schriftelijk certificaat waarmee we onze veilige datavernietiging garanderen.

Meer informatie?

Bram Sauer

Supply Chain Manager t. 013 762 19 76
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Feedback