Hardware afvoeren | inruilen | verkopen | doneren | Aces Direct

Hardware afvoeren | inruilen | verkopen | doneren

Hardware afvoeren | inruilen | verkopen | doneren

Na aanschaf van nieuwe hardware kunnen wij, indien gewenst, zorgen voor de afvoer van de overbodig geworden hardware. Je bent ervan verzekerd dat het materiaal volgens de geldende milieurichtlijnen wordt gerecycled of vernietigd. Het metaal wordt vergruisd, de kabels hergebruikt en het plastic gerecycled. Als dat nog niet is gebeurd, worden de harde schijven gewist. Van de verwerking wordt een rapportage gemaakt die wordt toegestuurd. In veel gevallen is het mogelijk een vergoeding te ontvangen. Maar wist je ook dat je hardware kunt inruilen bij de fabrikant, kunt verkopen of doneren?

Hardware inruilen bij fabrikanten

Bij onderstaande fabrikanten kun je een inruil procedure aanvragen. In de meeste gevallen worden de producten geheel kosteloos door de fabrikant opgehaald. Indien het merk wat je zoekt er niet bij staat kun je contact opnemen met je accountmanager om te kijken naar een alternatieve oplossing.

Hardware Printers
ACERLenovoBrother
APCLogitechCanon
AppleMicrosoftEpson
CiscoNECHP
DellNetgearKyocera
EMCSamsungLexmark
FujitsuToshibaOki
HPWestern DigitalRicoh
Iiyama Xerox
Aces Direct Opkoop ServiceHardware verkopen

Je oude hardware heeft vaak nog een interessante marktwaarde. Naast de restwaarde krijgen systemen een nieuwe bestemming en draag je bij aan een duurzame economie. Geef je hardware een nieuw doel met de opkoop service van Aces Direct.

Je oude hardware is geld waard

Afgeschreven betekent niet onbruikbaar. Met ons brede opkoopnetwerk zijn wij in staat om je de maximale restwaarde te bieden voor je oude hardware. Denk aan servers, storage, en networking . Maar ook computers, notebooks/laptops, tablets en smartphones.

Waardebepaling is maatwerk. Vraag vrijblijvend een waardebepaling aan en ontvang binnen 2 werkdagen een maatwerkofferte.

Hardware doneren

Hardware doneren aan een goed doel? Doneer je hardware aan stichting Mooi zo Goed zo. De Tilburgse stichting brengt kleinschalige wensen van bewoners en organisaties in Tilburg in vervulling. Om deze wensen te realiseren helpen bedrijven en organisaties mee. Dit doen zij door tweedehands goederen (in goede staat) aan te bieden.

Hardware doneren

Je kunt gemakkelijk hardware doneren aan Mooi zo Goed zo. Wil je dit? Neem dan contact op met Aces Direct. Wij komen de hardware kosteloos bij je ophalen en leveren het aan Mooi zo Goed zo. Wanneer de gedoneerde hardware bij de desbetreffende organisatie terecht komt, krijg je bericht van Aces Direct. Wij laten je weten waar je gedoneerde hardware een tweede leven heeft gekregen.

Over Mooi zo Goed zo

Mooi zo Goed zo realiseert kleinschalige wensen van bewoners en vrijwilligers in Tilburg, die de leefbaarheid in de stad verbeteren en het sociale gezicht versterken. Bedrijven en organisaties helpen mee om deze wensen te realiseren. Ze doen dit met materialen, gereedschappen, inzet van personeel en geld. Concrete projecten zijn bijvoorbeeld een muurschildering, een boombank, gereedschappen om klussen te klaren, renovatie van een clublokaal, gezelschapsspellen of het opknappen van tuinen. Daarnaast is het aanbieden van tweedehands goederen zeer bekend: bedrijven, organisaties en gemeente bieden tweedehands goederen aan die nog in goede staat verkeren. Deze worden gratis uitgedeeld. Alle Tilburgse organisaties kunnen daaraan meedoen. Mooi zo Goed zo zorgt voor de juiste match.

  Feedback