Backup as a Service | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Backup as a Service

Backup as a Service

Backup as a Service voor Microsoft 365 (BaaS): zekerheid boven alles

Hoe heb jij je back-up van Microsoft 365 geregeld?

Stel je voor: je bedrijfscontinuïteit in één klap naar een hoger niveau, zonder grootschalige investeringen of andere ingrijpende maatregelen. Dát is de belofte van onze dienst Backup as a Service (BaaS) voor Microsoft 365.

Meer weten?

Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Microsoft 365: we kunnen niet meer zonder

Toepassingen als Outlook, Exchange, Teams, SharePoint en OneDrive: voor veel organisaties vormen ze een belangrijke basis voor hun dagelijkse bedrijfsvoering. Ze bevatten ook steeds meer cruciale data: van e-mails en klantcontracten tot projectplannen en personeelsdossiers. Als zulke bestanden verloren gaan (bijvoorbeeld door een menselijke fout, of door een beveiligingslek) kan dat vervelende gevolgen hebben.

Beperkte mogelijkheden

Veel bedrijven en organisaties vertrouwen op de in Microsoft 365 ingebouwde mogelijkheden om back-ups te maken. Maar wat veel gebruikers niet weten, is dat die mogelijkheden in de praktijk erg beperkt zijn. Microsoft ziet de beschikbaarheid van jouw data namelijk als een gedeelde verantwoordelijkheid, waarbij het maken van een dagelijkse back-up met een langere retentie volledig jouw eigen verantwoordelijkheid is.

Tegelijkertijd vereist het zelf inrichten van een eigen oplossing voor back-ups specifieke kennis. Ook ontbreekt vaak simpelweg de capaciteit om Microsoft 365 structureel op de juiste manier te back-uppen en kost het veel geld.

Des te belangrijker dus om goed na te denken over je back-upstrategie. Goed nieuws: met onze dienst Backup as a Service voor Microsoft 365 (BaaS) ben je altijd verzekerd van een recente back-up, wat er ook gebeurt. Zo kom je nooit meer voor onaangename verrassingen te staan.

Backup as a Service: altijd een recente back-up, wat er ook gebeurt

Het zal je maar gebeuren: belangrijke bedrijfsgegevens die verloren gaan door een technische of menselijke fout of door een hack – met alle gedoe, downtime en schade van dien. Onze dienst Backup as a Service zorgt ervoor dat er doorlopend een back-up wordt gemaakt van jouw data binnen Microsoft 365. Raken data onverhoopt kwijt of beschadigd? Dan kunnen wij (of u zelf) de data eenvoudig, op persoonsniveau en zelfs op mail item terugzetten. Je bent zelf volledig ‘in control’ en beschikt over de lusten van een eigen back-up oplossing zonder de lasten.

Met deze kostenefficiënte, gecertificeerde en schaalbare oplossing zijn je bedrijfsgegevens altijd veilig opgeslagen (in Nederland) en heb je als organisatie geen omkijken meer naar je back-up. Een hele zorg minder!

BaaS in een notendop

Kies je voor BaaS? Dan kies je voor de zekerheid van een integere en betrouwbare back-up van je bedrijfsgegevens in de Nederlandse cloud, wat er ook gebeurt. De data wordt uiteraard buiten Azure opgeslagen.

Je hoeft zelf geen kennis van back-ups meer in huis te hebben. Na het eenmalig (samen met ons) inrichten van de back-up heb je er geen omkijken meer naar.

Je kostbare bedrijfsgegevens worden veilig en versleuteld opgeslagen in de cloud van onze partner Integra Cloud Solutions. De Tier3-datacenters van Integra staan in Nederland en voldoen aan de strenge ISO 27001-norm voor informatiebeveiliging.

Moet er een back-up teruggezet worden? Dan is dit in slechts een paar klikken geregeld.

Volledig flexibel en schaalbaar: je betaalt per maand, per gebruiker.

Betaalbaar: onder de streep is BaaS doorgaans goedkoper dan het inrichten en onderhouden van een eigen datacenter.

De standaardperiode waarin een back-up opgeslagen blijft is 365 dagen. Maar: uitbreiden naar een periode van 7 of zelfs 25 jaar is ook mogelijk.

Voor wie?

BaaS is interessant voor elke organisatie met een Microsoft 365-licentie en met minstens vijftig werkplekken.

Aces Direct. Jouw sparringpartner op product- en procesniveau.

Met BaaS via Aces Direct ben je als organisatie verzekerd van een veilige en betrouwbare back-up van je Micosoft 365-omgeving. Meer weten over de mogelijkheden? Onze Aanjagers denken graag met je mee!

Meer informatie?

Erwin Brouwers

Solutions Support t. 013 762 19 07
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Whitepaper - Backup as a Service (BaaS): zekerheid boven alles

Professionele opslag in Nederland van al je Microsoft 365-data

In deze whitepaper gaan we dieper in op BaaS voor Microsoft 365. Wat is het precies? Waarom is het belangrijk? En voor welke organisaties is het interessant? Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen over je back-upstrategie.