Fleetmanagement | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Fleetmanagement

Fleetmanagement

Realtime inzicht in de status van alle devices binnen je organisatie: dát is de kern van Proactive Insights, de device beheer tool van HP. Daardoor wordt het bijvoorbeeld mogelijk om te voorspellen welke devices mogelijk issues op gaan leveren, zodat je hier proactief op kunt inspelen – bijvoorbeeld door de batterij of zelfs het hele device te vervangen. Ook laat Proactive Insights zien of een device te zwaar of juist te licht is voor een bepaalde gebruiker. Een merkonafhankelijke tool die jou als IT-manager niet alleen inzicht geeft, maar die jou ook helpt in de selectie van optimaal passende devices voor jouw gebruikers.

Meer weten?

Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Waarom Fleetmanagement belangrijk is

Van desktops en laptops tot tablets en smartphones: de meeste organisaties hebben tientallen of zelfs honderden devices in gebruik. De meeste devices worden standaard na twee tot vier jaar vervangen; niet alleen omdat er betere devices op de markt komen, maar ook omdat nieuwe of veranderde applicaties vragen om andere devices. Bovendien krijgt elke organisatie vanzelfsprekend te maken met devices die stuk gaan en gerepareerd of vervangen moeten worden.

Des te belangrijker dus om goed zicht te hebben op de actuele status van je devices. Een goede device beheer tool – zoals HP Proactive Insights – zorgt ervoor dat je je devices efficiënt kunt beheren.

Wat levert Fleetmanagement jouw organisatie op?

 • Maximale flexibiliteit
  De omstandigheden voor bedrijven veranderen voortdurend. Inzicht in de actuele status van je devices biedt de mogelijkheid om op een onderbouwde manier een keuze te maken tussen behouden of vervangen van hardware (down- of upgraden).
 • Minder downtime
  HP Proactive Insights maakt inzichtelijk wat de status is van bijvoorbeeld een batterij. Daardoor kan deze proactief worden vervangen en hoeft het device niet op een ongelegen moment ter reparatie worden weggebracht of opgestuurd. Dat scheelt downtime én een hoop ergernis.
 • Minder downtime
  HP Proactive Insights maakt inzichtelijk wat de status is van bijvoorbeeld een batterij. Daardoor kan deze proactief worden vervangen en hoeft het device niet op een ongelegen moment ter reparatie worden weggebracht of opgestuurd. Dat scheelt downtime én een hoop ergernis.
 • Hogere productiviteit en tevredenheid
  Traag werkende applicaties of crashende devices? Met gericht Fleetmanagement kun je het device optimaal laten aansluiten bij de benodigde workload: bijvoorbeeld door het te voorzien van meer geheugen of een snellere processor, of door het OS te upgraden.

Structureel monitoren van de status van je devices

Waar 90% van de organisaties precies weet welke auto’s gereden worden door collega’s, heeft slechts 10% van de organisaties zicht op de devices die binnen de organisatie gebruikt worden. En dat brengt risico’s met zich mee. Want als je niet weet welke datadragers binnen de organisatie aanwezig zijn, en geen volledig zicht hebt op (de manier waarop) devices worden gebruikt binnen je organisatie, vergroot je de kans op datalekken en andere beveiligingsrisico’s. Wij als IT Business Partner ondersteunen je graag structureel met informatie en inzichten in jouw device fleet.

Meer informatie?

Jop Schräder

Solution Advisor t. 013 762 19 06
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Whitepaper - Fleetmanagement: Datagedreven inzichten voor jouw werkplekken

In deze whitepaper gaan we dieper in op fleetmanagement. Wat is het precies? Wat zijn de voordelen? En: hoe kun je hier zelf mee aan de slag?