IT voor OEM | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

OEM: IT in dienst van OT

OEM: IT in dienst van OT

Stabiele prestaties, maximale zekerheid

Of het nu gaat om een melkrobot, een verkeersregelinstallatie of een beveiligingssysteem voor bedrijventerreinen: jij levert een eindoplossing waar IT een belangrijk deel van uitmaakt. Daarmee is IT een belangrijke component binnen je intellectuele eigendom. Tegelijkertijd is IT wellicht niet je core business en worstel je met zaken als onderhoud, updates en support. Dat maakt je kwetsbaar. Want als cruciale hard- en software hapert, kan dat zomaar leiden tot onnodige downtime, een niet-optimaal eindproduct en ontevreden klanten – met alle mogelijke gevolgen van dien voor de continuïteit van je business.

Aces Direct, jouw aanjagers in IT en OT

Voor steeds meer bedrijven en organisaties treden we daarom op als vaste OEM-partner, die de werelden van IT en OT naadloos aan elkaar verbindt. Wij verzorgen specifieke IT-onderdelen en subsystemen – van industriële monitor tot surveillancecamera – en zorgen ervoor dat deze naadloos kunnen worden geïntegreerd in jouw eindoplossing.

Daarbij nemen we je alle zorgen rondom onderhoud, updates en support uit handen, zodat jij optimaal kunt focussen op je hoofdwerkzaamheden en op het ontzorgen van jouw klanten.

Toonaangevende A-vendoren

Als OEM-partner vormen wij het verlengstuk van jouw organisatie en helpen we jou om je product compleet te maken met een systeemontwerp, speciale hard- en software en alle bijbehorende licenties. Bovendien krijg je via ons toegang tot een groot productportfolio van toonaangevende A-vendoren, zoals HP, HPE, Microsoft, Barracuda, Eizo, Eaton, Intel en Aten. Daarbij kunnen wij je – als onafhankelijke expert – gericht adviseren over welke oplossingen het beste bij jou passen.

Zo weet je zeker dat jij componenten krijgt van de hoogste kwaliteit, met duidelijke afspraken over garantie en service. Ook hebben we met onze veel aangepaste prijsafspraken met een verlengde looptijd, die passen bij de langere offertetrajecten die in veel industriële branches gemeengoed zijn.

De voordelen van OEM op een rij

 • Duidelijkheid over onderhoud
  Wij nemen je al het (preventieve) onderhoud van de door ons geleverde componenten uit handen, zodat jij de zekerheid hebt dat deze te allen tijde optimaal functioneren.
 • Functioneel en technisch support
  We bieden functionele en technische ondersteuning en lossen onverhoopte problemen of storingen snel op. Groot voordeel is dat we via onze partners in veel gevallen een beroep kunnen doen op hun wereldwijde supportnetwerk. Daardoor kunnen we jou en je eindklanten doorgaans snel helpen, waar ter wereld ook.
 • Rebranding
  Desgewenst plaatsen we jouw logo op de door ons geleverde componenten, voor optimale herkenbaarheid richting jouw eindklant.
 • Specifieke configuratie
  Sommige leveranciers bieden de mogelijkheid om hardware vooraf te configureren op basis van jouw specifieke wensen, zodat componenten meteen gebruiksklaar zijn en je hier geen omkijken meer naar hebt.
 • Duidelijkheid over updates
  Je bent zelf in control over de softwareupdates van jouw hardwarecomponenten. Daardoor heb jij de zekerheid dat je systemen te allen tijde maximaal up-to-date en beveiligd zijn en dat downtime tot een minimum beperkt blijft.
 • Long Lifecycle Management
  Wij monitoren de end-of-life-status van jouw componenten van subsystemen en gaan hier proactief mee om. Zo weet je zeker dat jouw eindoplossingen gedurende een lange periode hun functionaliteit en prestaties te behouden.
 • Langere garantie en support
  Via onze partners bieden wij extra lange garantie op componenten. En, bij bepaalde leveranciers, ook standaard langer support (5 in plaats van 3 jaar).

Ervaring in uiteenlopende branches

Bij Aces Direct beschikken we over kennis van diverse branches. Zo hebben we inmiddels expertise opgebouwd als OEM-partner in sectoren als Manufacturing, Security, Agrofood, Medical, Mobility, en ICT, Media & Communicatie.

Van idee tot uitrol: OEM is een specialisme

OEM is zoveel méér dan een stapje in een (productie)proces. Een goed doordachte OEM-strategie zorgt ervoor dat je investering rendeert, dat je klanten tevreden zijn en dat je servicemensen niet vaker dan strikt noodzakelijk hoeven in te grijpen.

Het liefst zitten we al bij je aan tafel vanaf de eerste ideeën. Wij denken actief mee over de optimale mix van elementen als software, onderhoud, investering en vervangbaarheid. Zo zorgen we voor een gestandaardiseerde oplossing die zekerheid, rust en optimale prestaties biedt – een product-leven lang.

Meer informatie?

Geo van der Velden

Technical Consultant t. 013 762 19 03
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.