Werkplek | Aces Direct

Workplace

Workplace

Tijd en plaats onafhankelijk werken en vergaderen is onmisbaar geworden voor organisaties die voorop willen lopen. De medewerkers staan hierbij centraal en verwachten van hun werkgever de beste IT middelen om optimaal te presteren. Hoe gaat de IT afdeling om met deze toenemende vraag naar flexibiliteit? 1000 mensen zijn immers 1000 wensen.

Een toekomstbestendige werkplek creëren die aansluit op alle verschillende rollen binnen jouw organisatie. Dat is de uitdaging die wij graag aangaan! Waarbij wij niet alleen kijken naar de beste tools en apparaten maar ook de meest veilige en efficiënte wijze van uitrol, beheer en gebruikersadoptie.

Inrichten

Aces Direct geeft je inzicht in de huidige situatie en kan voorzien in persona-workshops en Proof of Concepts om stapsgewijs tot de juiste werkplek oplossing te komen. Een nieuwe medewerker die op zijn eerste werkdag met één druk op de knop zijn nieuwe device compleet voorgeïnstalleerd en voorzien van een korte gebruikerstraining ziet opstarten. Wij regelen het voor je.

Optimaliseren

Aces Direct helpt jou een nog beter rendement te halen uit de huidige werkplekken. Bijvoorbeeld door nog slimmer gebruik te maken van bestaande hardware en software of het digitaliseren van processen. Met efficiënter beheer en Key User trainingen maken wij het niet alleen voor de eindgebruiker leuker, maar ook voor jouw IT-afdeling.

Borgen

Bij het optimaal inrichten van een werkplek staan zowel techniek als de mens centraal. Met actieve monitoring, rapportages en adoptietrainingen kunnen wij er samen voor zorgen dat de eindgebruiker optimaal gebruik maakt van de beschikbare tools en kennis altijd up-to-date is.

  Feedback