AV Oplossingen | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

AV Oplossingen

AV Oplossingen

Ontdek hoe wij, samen met jou, ruimtes audiovisueel optimaal en functioneel inrichten en hybride werken en vergaderen mogelijk maken. Op weg naar:

  • Tevreden medewerkers: jouw medewerkers vergaderen hybride zonder gedoe.
  • Minimale inspanning: jouw medewerkers vergaderen, werken en ontmoeten virtueel met minimale effort.
  • Activity based workspace: werkruimtes die aansluiten op het type gebruik en je gebruikers.
  • Ontlasting van je interne IT-organisatie: dankzij plug en play systemen.
  • Een professionele uitstraling: je geeft een goed visitekaartje af aan jouw eindklanten, leveranciers of partners, dankzij een optimale inrichting van je vergaderruimte(s).

Meer weten?

Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Optimaal gebruik maken van de ruimtes

Het thuiswerken, daar zijn medewerkers inmiddels aan gewend. Medewerkers hebben een thuiswerkplek ingericht, en een manier gevonden om productief thuis te werken. Ook op kantoor is een optimale audiovisuele inrichting van ruimtes noodzakelijk. Want de kantooromgeving is getransformeerd van een plek om te werken naar een plek om elkaar te ontmoeten en sámen te werken. Van receptie tot flexplekken en hybride vergaderruimtes, alle ruimtes in je pand dragen bij aan het realiseren van een werkplek met een 10+ gebruikerservaring voor jouw medewerkers.

In co-creatie aan de slag

We denken graag met jou mee met een optimale audiovisuele inrichting van jouw werkomgeving, rekening houdend met de wensen en eisen van gebruikers rondom hybride werken, online meetings en videoconferencing. Samen zorgen we ervoor dat jouw ruimtes op een professionele, flexibele en duurzame manier worden ingericht.

  • We analyseren de verschillende ruimtes binnen je werkomgeving en brengen de gewenste functionaliteit per ruimte in kaart.
  • We faciliteren in een floorplan en geven advies over optimaal gebruik van de ruimte.
  • We stemmen in co-creatie af met welke ruimtes we aan de slag gaan.
  • De audiovisuele hulpmiddelen worden geconfigureerd en geïnstalleerd op basis van de gestelde wensen en eisen, in de betreffende ruimte.

Aces Direct. Jouw sparringpartner op product- en procesniveau.

Onze Aanjagers denken graag als sparringpartner met jou mee. We voorzien je graag van de laatste trends op het gebied van audiovisuele oplossingen en hybride werkvormen. Ook geven we advies over (combinaties van) producten én denken mee in het optimaal inrichten van de ruimtes in jouw bedrijfspand.