Software licenties | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Software licenties

Software licenties

De beste software voor elke taak

Zo efficiënt mogelijk werken, volgens optimaal ingerichte processen: goede zakelijke software helpt jouw organisatie vooruit. Van kantoortoepassingen tot databases, van virtualisatieplatforms tot beveiligingssoftware: bij Aces Direct beschikken we over tal van software licenties en over de kennis om deze toepassingen optimaal voor jou te laten werken.

Software licenties kopen? Hieronder vind je een overzicht van alle categorieën aan licenties die we aanbieden. Wij helpen je graag om daarbinnen de perfecte match te vinden!

Altijd de juiste licentie

Bij Aces Direct beschikken we over duizenden softwarelicenties. Voor elke taak en voor elk bedrijfsproces hebben wij de juiste licentie in huis. Wij helpen je graag bij het kiezen van de best passende licentie!


Office Suites

Met een Office-suite heb je alle tools om professionele documenten te maken, presenteren, communiceren en publiceren.


Samenwerking

Samenwerkplatforms zorgen voor effectief teamwork, betere communicatie en een hogere productiviteit.


Security

Elke dag ontstaan er tienduizenden nieuwe virus- en malwarevarianten. Met de juiste antivirus- en beveiligingssoftware ben je optimaal beschermd tegen aanvallen van buitenaf.


Databases

Met een database kun je gemakkelijk en eenvoudig jouw archieven digitaal bijhouden en opslaan.


Development

De juiste tools voor het ontwikkelen van de beste programma’s en apps, waaronder Visual Studio (met MSDN).


Storage, Backup & Recovery

Voorkom dataverlies of gegevensdiefstal met de nieuwste oplossingen voor gegevensopslag en back-up.


Besturingssystemen

Het besturingssysteem (zoals Microsoft Windows, Apple Mac OS X en Linux) zorgt ervoor dat de overige software op de juiste manier uitgevoerd wordt.


Netwerksoftware

Optimaliseer de communicatie en samenwerking tussen verschillende apparaten met de juiste netwerksoftware.


Document Management

Document Management-software is onmisbaar voor het snel en eenvoudig scannen, ordenen en delen van documenten, bestanden en foto's.


Virtualisatie

Virtualisatiesoftware laat meerdere besturingssystemen op één computer draaien, voor maximale schaalbaarheid en lagere kosten.


Cloud computing

On-demand beschikbaarheid van computersysteembronnen, met name voor gegevensopslag, rekenkracht, en virtuele netwerk-infrastructuur voor IaaS-, PaaS- en SaaS-diensten.

Goede software helpt je vooruit - voordelen van de juiste software:

Kostenbesparingen en maximale efficiency

Goede software helpt je bij het stroomlijnen en optimaliseren van bedrijfsprocessen en zorgt zo voor kostenbesparingen en maximale efficiency. Daardoor houden jij en je collega’s meer tijd over voor andere taken.

Betere samenwerking

De juiste software zorgt voor betere samenwerking tussen medewerkers en afdelingen en zorgt er op die manier voor dat je als organisatie productiever wordt.

Optimaal beschermd

Met de juiste up-to-date software ben je altijd optimaal beschermd tegen cyberdreigingen en gegevensverlies.

Maximale klanttevredenheid

Goede software helpt je om je klanten optimaal te bedienen, voor maximale klanttevredenheid.

Strategisch op koers

Data verzamelen en analyseren, als basis voor betere besluitvorming: de juiste software houdt je organisatie strategisch op koers.

Geoptimaliseerde IT-infrastructuur

Software-as-a-Service: cloudsoftware helpt je om je IT-infrastructuur te vereenvoudigen en te consolideren en zorgt ervoor dat je kunt besparen op hardware en onderhoudskosten.

Licentiebeheer: onmisbare schakel

Veel organisaties worstelen met hun softwarelicenties; ze zijn het zicht kwijt geraakt op de vele licenties en abonnementen die ze hebben en de investeringen die daarmee gepaard gaan. Het komt regelmatig voor dat bestaande licenties eigenlijk niet meer goed aansluiten op wat er vanuit de organisatie gevraagd wordt.

Wij brengen je licentielandschap in kaart en zorgen ervoor dat de licenties binnen je organisaties optimaal worden afgestemd op de behoeften. Daardoor weet je zeker dat je geen geld uitgeeft aan licenties die je niet of nauwelijks (meer) gebruikt.

Veilig digitaal ondertekenen

Meer informatie?

Persoon

Functie t. Telefoon
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.