Microsoft 365 kopen? | Aces Direct

Microsoft Business 365

Microsoft Business 365

Atijd en overal (samen)werken en goede gegevensbeveiliging. Het klinkt als de heilige graal in het IT-landschap. Toch is het mogelijk. Steeds meer organisaties stappen over naar de cloud oplossing Microsoft 365.

Microsoft 365 biedt organisaties een flexibele oplossing die voldoet aan strenge eisen op het gebied van gegevensbeveiliging en voorziet in een hoge mate van beschikbaarheid. Je koopt per gebruiker, vanuit een zakelijke portal, één licentie zo heb je altijd inzicht in de gebruikers en licenties.

Welke Microsoft 365 oplossing past bij jouw organisatie?


Cloud oplossing

Microsoft 365 Business Basic bevat alle onlineservices die Microsoft te bieden heeft: SharePoint, Teams, OneDrive en Exchange. Je kunt ook de webversies van Office-toepassingen: Outlook, Word, Excel, PowerPoint en OneNote gebruiken.
Ga overal, altijd en met elk type device aan de slag.


Lokale oplossing

Met Microsoft 365-apps voor bedrijven beschik je altijd over de laatste versie het bekende Microsoft Officepakket bestaande uit Outlook, Word, Excel, PowerPoint en voor de PC Publisher en Access. Daarnaast biedt Microsoft bij elke licentie een persoonlijke online opslag van 1Tb in de vorm van OneDrive for Business.


Hybride oplossing

Microsoft 365 Business standard combineert mailhosting, clouddiensten, productiviteitssuite en samenwerkingshulpmiddelen van Microsoft tot één suite. Gecentreerd rond de gehoste cloudoplossing, bundelt Microsoft 365 Business Office-tools en geavanceerde online-oplossingen


Premium hybride

Het Microsoft het 365 Business Premium pakket biedt Microsoft Advanced Threat Protection voor beveiliging tegen bedreigingen in e-mailbijlagen en koppelingen. Met Premium beschik je over verdediging tegen zero-day-bedreigingen, ransomware en andere malwarepogingen.

Meer informatie?

Edwin Bastings

Solution Advisor t. 013 762 19 27
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Feedback