Samsung DeX | ACES Direct

Samsung DeX

Samsung DeX

Met Samsung DeX maak je van jouw Samsung Galaxy S, Tab of Note in een handomdraai een volwaardige Desktop omgeving. Verbind jouw Galaxy met je TV, Monitor, PC of Mac. Samsung DeX maakt het allemaal mogelijk.


Wat is Samsung DeX?

DeX staat voor Desktop Extension Dock. De naam DeX stamt uit de tijd dat je een fysieke docking station nodig had om jouw Samsung Galaxy te gebruiken als desktop-pc. DeX is ontwikkeld om nóg productiever met je Galaxy te werken. Met DeX kun je op ieder scherm in Full HD het scherm van je telefoon, Tab of Note weergeven in de speciale desktopmodus. Als je bijvoorbeeld een e-mail wilt versturen, aan een verslag wilt werken, iets met spreadsheets wilt doen of gewoon een groter scherm nodig hebt, dan is Samsung DeX dé oplossing. Alle apps die op je Galaxy hebt staan, kun je op het externe scherm ook gebruiken en daarnaast heb je daarbij de beschikking over een toetsenbord en een muis. Met Samsung DeX werk je dus eenvoudiger, sneller en slimmer.


Multitask eenvoudig met Samsung DeX?

Til multitasken naar een hoger niveau. Met Samsung Dex kun je naadloos schakelen tussen je Galaxy S, Tab of Note en een monitor. In de Samsung DeX-stand kun je zaken als video’s, illustraties en documenten beter zien op een groter scherm, terwijl je ondertussen jouw Galaxy ergens anders voor gebruikt.

Kijk naar een film op de monitor, terwijl je sms-berichten leest. Voer een telefoongesprek, terwijl je ondertussen documenten bekijkt. Met Samsung DeX beschik je over twee schermen en kun je twee keer zoveel doen. Ideaal!


Samsung DeX & Galaxy S, Tab of Note

Heb je een Samsung Galaxy S, Tab of Note, dan heb je de volgende onderdelen nodig:

  1. Monitor of tv-scherm met een USB-C aansluiting
  2. Muis en een toetsenbord (bedraad, bluetooth of draadloos)
  3. USB-C kabel om jouw Samsung Galaxy met een monitor of tv-scherm te verbinden
  4. Samsung DeX-app:

Voordelen van Samsung DeX op een rij

  • Maak in een handomdraai van je Galaxy S, Tab of Note een desktop-pc.
  • Schakel eenvoudig tussen je Galaxy en een monitor.
  • Gebruik je Galaxy voor iets anders en bekijk ondertussen films, documenten of illustraties op een scherm.
  • Al je app's op een groter scherm met de ondersteuning van een toetsenbord en muis.
  • Je Galaxy laadt op terwijl je hem gebruikt.

Meer informatie

Schroom dan niet om jouw persoonlijke ACES Direct Account Manager te contacten.

  Feedback