Partner statussen | Aces Direct

Partner statussen

Partner statussen

Aces Direct houdt de ontwikkelingen in de Nederlandse markt op IT-gebied scherp in de gaten op basis van marktgegevens en -ontwikkelingen. Ieder jaar maken we een merkenselectie waar we extra aandacht aan geven; de focusmerken. Op deze manier werken we intensief samen met deze selectie A-merken om jou als klant optimaal van dienst te zijn.

We investeren in kennis rond het portfolio aan focusmerken. Dit doen we door deel te nemen aan certificeringstrajecten, in-house trainingen, webinars & updatesessies. Hierdoor zijn wij beter in staat je een passend advies te bieden en mee te denken in het ontwikkelen van een IT-strategie.

Tevens ben je ervan verzekerd dat Aces Direct de juiste ingangen heeft bij de leveranciers om te helpen bij IT-vraagstukken of zelfs onverhoopte escalaties. Door deze relatie met de focusmerken gaan er voor zowel Aces Direct maar vooral voor jou meer deuren open.

Bovendien heeft Aces Direct door het behalen van onderstaande partner statussen ook de mogelijkheid speciale prijzen te bedingen om, naast een passend advies, ook een marktconforme prijsstelling te bieden.

acer platinum partner
Adobe platinum partner
APC premier partner
Apple authorised reseller
Citrix Silver Solution Advisor Partner
Dell Technologies Platinum Partner
Dropbox select reseller
Eizo partner
Eset official partner

Fortinet authorized partner
HP amplify partner
HPE partner
Intel platinum technology provider

Ivanti partner
Kaspersky Silver Partner
<