Partner statussen | ACES Direct
partnerstatussen ACES Direct

Partner statussen

Partner statussen

ACES Direct houdt de ontwikkelingen in de Nederlandse markt op IT-gebied scherp in de gaten op basis van marktgegevens en -ontwikkelingen. Ieder jaar maken we een merkenselectie waar we extra aandacht aan geven; de focusmerken. Op deze manier werken we intensief samen met deze selectie A-merken om u als klant optimaal van dienst te zijn.

We investeren in kennis rond het portfolio aan focusmerken. Dit doen we door deel te nemen aan certificeringstrajecten, in-house trainingen, webinars & updatesessies. Hierdoor zijn wij beter in staat u een passend advies te bieden en mee te denken in het ontwikkelen van een IT-strategie.

Tevens bent u ervan verzekerd dat ACES Direct de juiste ingangen heeft bij de leveranciers om u te helpen bij IT-vraagstukken of zelfs onverhoopte escalaties. Door deze relatie met de focusmerken gaan er voor zowel ACES Direct maar vooral voor u meer deuren open.

Bovendien heeft ACES Direct door het behalen van onderstaande partner statussen ook de mogelijkheid speciale prijzen te bedingen om u, naast een passend advies, ook een marktconforme prijsstelling te bieden.

  Feedback