Aces Direct. Blijf gaan.

De voordelen van Adobe Creative Cloud

De voordelen van Adobe Creative Cloud

Adobe Creative Cloud bied je 's werelds beste creatieve apps en services, zodat je alles kunt maken wat je maar kunt bedenken, waardoor je ook bent geïnspireerd.

Creative Cloud is een verzameling van meer dan 20 desktop- en mobiele apps en services voor fotografie, ontwerp, video, web, UX en meer. Met behulp van deze apps, kun je al je ideeën naar nieuwe plaatsen brengen met Photoshop op de iPad, tekenen en schilderen met Adobe Fresco en ontwerpen voor 3D en AR.

Nieuwe mogelijkheden

Adobe Creative Cloud voor teams wordt voortdurend vernieuwd. De laatste versie biedt, verbeterde prestaties, betere manieren om samen te werken en heeft een optimaal geïntegreerde Adobe Stock-ervaring. Wanneer je op deze pagina terecht komt, is de kans groot dat je werkt in de creatieve sector. Voor de meesten van jullie is een intro overbodig. De creatieve applicaties van Adobe zijn zo toonaangevend dat bijvoorbeeld Photoshoppen synoniem staat voor een foto bewerken. Met Adobe Creative Cloud krijg je toegang tot alle must-have applicaties voor de moderne creatieveling.

Alles verbonden via de Cloud

Sla je een bestand op via een Adobe programma, dan kun je ze gemakkelijk overzetten in één van de andere Adobe apps. Zo kun je een afbeelding bijvoorbeeld ook inladen in een video. Al je bestanden worden opgeslagen in de Cloud (tot 100 GB). Zo raak je deze nooit kwijt en kun je gemakkelijk alle bestanden openen vanaf ieder apparaat en op ieder moment verder werken vanuit een ander device. Flexibel werken is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

De belangrijkste voordelen op een rij


Creatieve professionals

  • Altijd up to date: werk altijd met de nieuwste versies van Adobe Creative Cloud en alle creatieve tools die het je biedt.
  • Makkelijke samenwerking: eenvoudig assets en mappen delen, versies beheren en alle wijzigingen onder controle houden.
  • Creëer mobiele apps: werk zowel op je desktop als op andere mobiele apparaten met je documenten, ook onderweg.

IT managers

  • Eenvoudig licentiebeheer: Beheer licenties in slechts enkele muisklikken met behulp van de webgebaseerde Admin Console.
  • Bespaar kosten: ga voor een inzichtelijke, voorspelbare budgettering en lagere kosten vooraf.
  • Training: maak gebruik van deskundige training en adviezen voor je medewerkers en haal het optimale eruit.

IT beheerders

  • Maximale controle: dankzij flexibele implementatieopties is het beheer eenvoudig.
  • Technische ondersteuning: altijd uitgebreide technische ondersteuning.
  • Krachtige gegevensbeveiliging: beveilig alle gegevens en systemen van jouw organisatie met behulp van de uitgebreide beveiligings- en coderingstechnologie.

Meer informatie?

Robin Verelst

Solution Advisort.013 762 18 06
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Feedback