NIEUW | Adobe Substance 3D | Aces Direct

NIEUW | Adobe Substance 3D

NIEUW | Adobe Substance 3D

Met gepaste trots biedt Aces Direct de applicaties aan van het Adobe Substance 3D pakket. Met dit pakket creëer je in real-time hoogwaardige 3D-scènes en 3D-kunst.

Het pakket bestaat uit de applicaties: Painter, Designer, Sampler en Stager. Met Painter voorzie je 3D-modellen in real-time van textuur. Designer wordt gebruikt voor het ontwerpen van parametrische 3D-assets met volledige controle en oneindige mogelijkheden. 3D-materialen en lichten op basis van afbeeldingen worden met Sampler gemaakt. Met Stager creëer en render je geavanceerde 3D-scènes in je eigen virtuele studio.

Ervaring opdoen met Adobe Substance 3D? Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een proeflicentie.

Aanvraagformulier

Je ontvangt een bevestigingsmail van jouw aanvraag voor een Adobe Substance 3D proeflicentie.


Ideaal voor de creatieve duizendpoten

Met Adobe Substance 3D krijg je de beschikking over intelligente creatieve apps inclusief premium content. Een absolute musthave om jouw creaties te maken. Of je nu beginner of expert bent, met de Adobe Substance 3D applicaties maakt iedereen inspirerende kunst.

De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Construeren en samenstellen van 3D-scènes
  • 3D-kunst tot leven brengen
  • Van eenvoudige tot complexe modellen bouwen
  • Het gebruik van kant-en-klare modellen, lichten en materialen
Adobe Painter

Met Adobe Painter zorg je ervoor dat jouw gemodelleerde 3D creatie voorzien wordt van de juiste textuur. Breng met penseelstrepen tot intelligente materialen die zich aan jouw model aanpassen de details aan die het geheel tot leven brengen.

Adobe Designer

Maak met Adobe Designer jouw creaties nog eigener en unieker door zelf de te gebruiken materialen en patronen, afbeeldingsfilters, omgevingslichten en 3D-modellen te ontwerpen.

Adobe Sampler

Gebruik Adobe Sampler om van bestaande materialen uit "the real world" nieuwe materialen te maken. Je ontwikkelt zo jouw eigen assets, maar hoeft niet helemaal vanaf nul te beginnen.

Adobe Stager

Breng met Adobe Stager jouw 3D-kunst tot leven door objecten samen te brengen, belichting en materialen toe te voegen en zo de gewenste sfeer aan jouw creatie mee te geven.

Let op: Adobe Substance 3D behoort tot de Adobe Creative Cloud maar is GÉÉN onderdeel van het Adobe Creative Cloud All Apps pakket.


Tot eind december 2021 kun je een Adobe Substance 3D jaarlicentie met 20% korting aanschaffen. Je krijgt zo de kans om tegen een gereduceerd tarief een jaar lang te kijken of jij jouw 3D gemodelleerde creaties ook tot kunst kunt verheffen. Grijp deze unieke en tijdelijke kans!

Meer informatie?

Simon van Renswouw

Solution Advisort.013 762 19 08
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Feedback